Fotografia de Sílvia Orriols a l'Agència Catalana de Notícies

Clatellot de Sílvia Orriols a un woke amb bandera comunista

Resposta contundent de la líder d'Aliança Catalana a la crítica d'un usuari de X

A mesura que s'apropen els comicis del proper 12 de maig la tensió comença a aflorar en alguns partits i, més especialment, entre els votants dels partits woke que veuen com l'avenç imparable a les enquestes, dia rere dia, li concedeixen a Aliança Catalana cada cop més presència al futur Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, i segons els últims sondejos duts a terme pel diari ARA, la formació liderada per Sílvia Orriols obtindria entre 2 i 7 diputats , fet que suposa un rècord que creix sense parar a mesura que passen els dies. I amb una presumible pugna entre els partits sucursals de Madrid i els anomenats independentistes, AC podria ser clau per a la governabilitat dels propers 4 anys a Catalunya .

Segons el que vaticinen les últimes enquestes AC ja assumiria un paper rellevant fins al punt que els seus vots podrien ser claus per evitar una aliança entre els partits amb seu a Madrid, tret que ERC o Junts estiguin disposats a investir Salvador Illa per continuar amb la intenció de vetar el partit d'Orriols.

Contundent resposta de Sílvia a Orriols a X

Després del reeixit míting de campanya electoral d'AC a l'Antic Hospital de Reus de divendres passat, un usuari de la xarxa social X amb la bandera comunista va contestar un tweet de Sílvia Orriols on denunciava el fet d'anar amb escorta per les diferents amenaces que rep diàriament de diversos sectors.

Orriols, en aquest sentit, reivindicava el fet de poder viure en un país lliure on un pugui caminar pels carrers de tot Catalunya sense por ni por del que li puguin fer. L'usuari en qüestió li responia amb un desafortunat: ''S'ha de venir plorada de casa'', i Orriols li va contestar: ''Veus, que el dia 12 no ploris tu…'' , en referència al resultat que es produeixi. 

Campanya de desprestigi, censura als mitjans i cordó sanitari

Des que l'actual alcaldessa de Ripoll anunciés que es presentava a les eleccions del Parlament de Catalunya, les ofensives descarnades i despietades contra Sílvia Orriols han estat una constant. Començant per la censura imposada per TV3 a no cobrir cap dels actes d'AC , però sí donar cobertura a altres partits com VOX o Ciutadans, que està en plena liquidació.

D'altra banda, Orriols ha hagut d'aguantar insults i desqualificacions dels diferents partits, també dels 'processistes', acusant-la de liderar un partit feixista, d'extrema dreta i xenòfob . I a sobre, des del dia 1 de la convocatòria d'eleccions bona part de l'arc parlamentari va anunciar un cordó sanitari sobre la formació independentista.

Tot això, fins al punt que fa unes setmanes el president en funcions de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, es mostrés ferm a no acceptar cap vot d'AC per ser un investit per segona vegada com a president del govern . Aquestes declaracions les va dur a terme a través del seu home de confiança com Sergi Sabrià.

Un fet, que tal com van les enquestes és molt improbable perquè Junts va al davant i perquè AC pot decantar si el futur govern de Catalunya cau en mans d'una delegació de Madrid o, per contra, les formacions 'processistes' opten per un executiu 100% independentista que aposti per una nova DUI i faci un gir a la política d'immigració desmesurada i pèrdua de drets dels ciutadans que està patint Catalunya els últims temps.