Dos jugadors de futbol amb uniforme blau en un camp d'entrenament, un besa l'escut de la samarreta.

Ethan Mbappé es queda a França malgrat l'interès del Betis

Ethan Mbappé té 17 anys i jugarà a la Lliga 1

Ethan Mbappé acabava contracte aquest 30 de juny i va decidir no estendre el contracte. Segurament, el fet que el seu germà Kylián decidís no renovar el seu vincle amb l'entitat parisenca va influir força en la seva decisió. Tot i que molts poden pensar que Ethan Mbappé ha arribat al futbol professional gràcies al seu germà, l'interès de clubs com el Betis demostra que és un jugador interessant i que té qualitat per estar en un equip de renom.

Això sí, l'aposta per ell era un pèl arriscat, ja que el centrecampista francès de 17 només ha jugat 84 minuts com a professional, distribuïts en 5 partits, durant la seva etapa al PSG. El partit en el qual va tenir més protagonisme va ser un revel - PSG dels trenta-sets de final de la Copa francesa. En aquest partit, va disputar 29 minuts i va entrar quan el marcador era de 0 a 5 a favor dels parisencs. El duel, que era contra un equip de sisena divisió, va acabar 0 a 9. Mentre que amb el filial de l'equip parisenc ha disputat 30 partits durant tota la temporada. En què ha aconseguit sumar 8 gols i 6 assistències.

Dos futbolistes amb uniformes d'entrenament verd oliva del PSG conversen al camp.
Germans Mbappé | Instagram

Possible fitxatge pel Real Betis

El Betis, però, no ho tenia gens fàcil, vas veure que des del principi hi havia un equip que s'havia posicionat a les mil meravelles: el Lilla. Finalment, el club del nord de França s'ha apoderat dels serveis d'Ethan Mbappé. Als seus 17 anys jugarà al quart classificat de la Ligue 1 el curs passat i, per tant, jugarà la fase prèvia de la Champions League. Segons ha dit públicament el mateix futbolista, un dels motius que han decantat la balança a favor del Lille ha estat el fet que es queda al mateix país, i és que això, segons ell, l'ajudarà a progressar més que si hagués signat per un equip de lestranger. Tindrem a veure quin paper decideix donar-li Bruno Genesio, però tot apunta que tindrà un rol secundari.