Possible fitxatge de l'Almeria procedent de la lliga dels Unió dels Emirats Àrabs

L'UD Almeria vol pescar a Emirats Àrabs Units

És una jove promesa que està destacant a l'Orient Mitjà

El mercat de fitxatges està en plena expansió i l'UD Almeria està a la recerca de reforçar la seva plantilla amb nous talents. Un dels noms que ha sorgit amb força, segons alguns mitjans espanyols, és el de Moussa Ndiaye, actualment a l'Al-Nasr SC dels Emirats Àrabs Units. Aquest jove migcampista senegalès ha captat l'atenció dels observadors de l'Almeria, que hi veuen en ell un fitxatge potencial de gran projecció.

Moussa Ndiaye: Estadístiques i trajectòria

Moussa Ndiaye, de 20 anys, ha mostrat un rendiment notable la temporada 2023/2024 amb l'Al-Nasr. Durant aquesta campanya, Ndiaye ha disputat 22 partits, acumulant 1101 minuts al camp. La seva contribució ha estat ressenyable, amb 2 gols i 4 assistències, malgrat partir habitualment des de la posició més endarrerida de la medul·lar.

Aquestes xifres, doncs, confirmen que el senegalès és un d'aquells migcampistes que tant ens agrada catalogar de 'box to box'. Els que el coneixen garanteixen que Ndiaye és un futbolista que es destaca per la versatilitat i la capacitat per adaptar-se a diverses situacions de joc. I que té un futur brillant al davant.

Format a les files del Jaraaf i havent tingut una breu estada de dos anys al Mbour del seu Senegal natal, Ndiaye ha anat creixent i desenvolupant-se com a jugador. El seu pas al futbol dels Emirats Àrabs Units li ha permès guanyar experiència i mostrar el seu talent en una lliga una mica més competitiva. El seu contracte actual amb l'Al-Nasr el vincula al club fins al 2026, però el seu valor de mercat és de només 600.000 euros.

I ja sabem que a l'Almeria, malgrat el descens, diners no n'hi falten. Així que, si finalment no s'escomet el seu fitxatge, per motius econòmics és clar que no serà. De tota manera, els mitjans que han avançat aquesta informació parlen d'un simple interès, sense aclarir encara cap oferta ferma.

Turki A--Sheikh, propietari de l'Almeria
Turki Al-Sheikh, propietari de l'Almeria | UD Almería

L'interès de l'Almeria i l'encaix de Ndiaye a l'equip

L'UD Almeria està buscant reforçar el seu migcamp, i Ndiaye es presenta com una opció interessant a causa de la seva joventut i el seu potencial de creixement. El seu estil de joc es caracteritza per una gran capacitat per recuperar pilotes, distribuir el joc i sumar-se a l'atac quan cal. Aquestes qualitats serien valuoses per a l'Almeria, que necessita el planter més competitiu possible per retornar com més aviat millor a Primera.

Muntatge amb l'Estadi Power Horse Stadium, amb l'escut de la UD Almeria a dalt a l'esquerra, Nico Melamed al centre i un cercle conbillets a dalt a la dreta
Nico Melamed, un dels fitxatges de l'Almeria per reforçar la medul·lar | UD Almería, XCatalunya

A més, el fitxatge de Moussa Ndiaye per l'Almeria no només reforçaria l'equip en termes esportius, sinó que també seria una inversió estratègica pensant en el futur. La seva projecció és immensa.