Miguel Ángel Ramírez, president de la UD Las Palmas

L'estratègia de l'UD Las Palmas per reforçar el seu atac

Els canaris volen establir-se a Primera Divisió

L'acabada a finals de maig va ser una temporada una mica irregular per a la UD Las Palmas. Els insulars van començar de forma extraordinària, coquetejant fins i tot amb llocs europeus. Tot i això, en el segon tram del curs van començar a punxar i a desinflar-se, acabant havent de bregar amb l'amenaça del descens.

Finalment van aconseguir la permanència i ara el president, Miguel Ángel Ramírez, vol reforçar la plantilla per convertir el seu equip en un dels habituals a l'elit del futbol espanyol. Per això, ha considerat que calien diversos moviments de mercat. De fet, a hores d'ara ja han emprès vuit fitxatges, consagrant-se com el gran animador d'aquesta finestra de contractacions.

Una de les parcel·les on als despatxos han posat més interès a reforçar ha estat a la davantera. En aquests moments, i tret de sorpresa, el saldo d'ariets és el format per Sandro Ramírez i Marc Cardona, a més del nouvingut Jaime Mata. Luis Carrión, el nou tècnic, en vol quatre, així que en falta un.

El pla de la UD Las Palmas amb el quart davanter

Hi ha tres davanters més en nòmina el futur dels quals, almenys el més immediat, s'augura llunyà de Las Palmas. És el cas de Cedric, Sory Kaba i Cristian Herrera, a qui l'entitat canària pretén cercar cessió. Per tant, el quart ariet procedirà, segons informava el MARCA, també del mercat de fitxatges.

A més, no serà una contractació qualsevol, ja que els directius i estan buscant un '9' de Primera Divisió. Això sí, el president no va voler fer falses il·lusions a la parròquia de l'Unión Deportiva: "No venem la moto a ningú. No hi haurà fitxatges bomba ni res d'extraordinari".

Qui podria canviar rotundament els plans de la cúpula directiva és Pau Ferrer. El de la pedrera no va tenir cap oportunitat el curs passat amb García Pimienta, però serà diferent aquest any. Luis Carrión vol veure'l a la pretemporada abans de prendre una decisió; i, si decideix quedar-s'ho, no caldrà acudir al mercat.

Així doncs, per ara, a més del ja esmentat davanter Jaime Mata, la UD Las Palmas també ha aconseguit tancar els fitxatges de Marvin Park, Alex Muñoz, Alejandro Rodríguez, Ivan Gil, Jasper Cillessen, Manuel Fuster, Viti i Cédric.