Possible fitxatge del Castelló i l'estadi de Castalia de fons

El Castelló se suma a Tenerife i Sporting per l'interès en un jugador a cost 0

El defensa català podria jugar la tercera temporada consecutiva a Segona

A qualsevol divisió de futbol de qualsevol país, durant l'estiu, els equips descendits són un dels blancs principals on pescar jugadors. Això també passa, per descomptat, a la Lliga Hypermotion, de la qual aquest any s'han hagut d'acomiadar Andorra, Vila-real B, Amorebieta i Alcorcón.

Destaca el cas de l'equip que té en propietat Gerard Piqué, ja que l'aposta de l'exfutbolista estava sent molt elevada. Tot i això, sobre el verd no es van poder veure reflectits aquests esforços i l'equip del Principat haurà de tornar a aconseguir l'ascens per mèrits propis. Ho farà, això sí, sense un dels seus jugadors més destacats, ja que el defensa Álex Pastor ha decidit no renovar i se n'anirà de franc.

Davant d'aquesta tessitura, diversos equips de la Lliga Hypermotion l'han anotat a la llista de desitjos i podrien actuar els pròxims dies. Tenerife i Sporting van ser els primers a pujar al carro; ara, segons el periodista Ángel García, s'ha unit el Castelló. Això sí, el defensor català també disposa d'alguna oferta estrangera que podria atraure'l encara més.

4x04 | ÁLEX PASTOR: Fútbol, Andorra y tópicos

Àlex Pastor, futur garantit

El futbolista de Cornellà és ara mateix agent lliure i té total llibertat per negociar i signar per l'equip que prefereixi. Per això estarà atent a veure què li han d'oferir tots els equips que han mostrat interès. Álex Pastor és encara jove (24 anys), però busca un projecte guanyador en què pugui tenir protagonisme.

Tot i que va passar per l'Espanyol, la seva etapa formativa la va acabar a la Sampdoria, amb qui no va arribar a debutar amb el primer equip. D'aquí el va fitxar, lliurement, l'Andorra, amb qui ha disputat aquestes últimes quatre temporades; dos a l'anteriorment coneguda com a Segona B i dos a la divisió de plata. Han estat en total 94 duels, en què ha pogut anotar 4 gols i repartir 2 assistències; això sí, també ha vist 3 cartolines vermelles directes.

És un defensa polivalent que també pot partir des del lateral dret. Va bé al xoc i no sol cometre gaires errors. A més, també té habilitat per treure la pilota jugada des del darrere.

El Castelló, doncs, en el retorn a Segona Divisió, busca reforçar la seva plantilla per poder enfrontar-se a una lliga tan àrdua. Per a la seva defensa han pensat en Álex Pastor, però per aconseguir els seus serveis abans hauran de vèncer a la licitació Tenerife, Sporting i altres clubs estrangers.