Sergi Enrich i la seva parella Clara Piera

La dona de Sergi Enrich esclata a les xarxes pels atacs que ha rebut el seu marit

El davanter menorquí està vivint una temporada realment complexa al Saragossa i l'afició no cessa a criticar-lo

El futbol, com la vida, és un camí ple d'alts i baixos. Els jugadors deambulen, de vegades, per senders de colors i gresca absoluta i altres vegades per barrancs plens d'esbarzers i ortigues. Sergi Enrich és un vell rocker del futbol espanyol que ha tingut temporades de moltíssim nivell, tot i que ara és precisament en un any ombrívol.

El davanter menorquí va arribar al Reial Saragossa lliure aquest estiu després d'haver invertit el curs passat al Reial Oviedo. Al Carlos Tartiere va ser peça clau: va disputar 35 duels i va anotar 7 gols. Així i tot, no va renovar amb l'equip asturià i va posar rumb al cor d'Aragó per vestir la carcassa d'un altre històric, el Reial Saragossa.

Tot i això, Sergi Enrich no s'ha acostat a complir amb les expectatives i està molt lluny de la seva millor versió. Això ha provocat que l'afició hagi construït un missatge habitual de dures crítiques cap a ell. Les últimes no han assegut gens bé la dona del futbolista, que no ha dubtat a respondre als aficionats del Reial Saragossa.

Les crítiques de l'afició i la resposta de la parella de Sergi Enrich

El dilluns 26 de febrer, el futbolista feia 34 anys i el club va compartir a les seves xarxes socials una imatge felicitant-lo. Això ho ha aprofitat l'afició per respondre la imatge d'Instagram amb dures crítiques cap a Sergi Enrich.

Es podien llegir comentaris com "paquet", "et mous menys que Don Pimpon en un llit de velcro", "fica gols d'una vegada" o "felicitats al millor 'tribuner' de la història". Entre molts, molts d'altres. I la seva parella no ha pogut tolerar-ho.

La periodista Clara Piera ha respost també a la publicació dirigint-se a tots aquells que van dedicar insults o burles al seu marit. "Llegeixo els comentaris i només sento vergonya. Què us ha fet Sergi per merèixer tanta falta de respecte? Que l'afició del teu propi equip et tracti així... mare meva!", deia.

Els números de Sergi Enrich

L'afició del Reial Saragossa ha decidit adoptar aquesta postura amb el davanter perquè les prestacions no estan a l'altura d'un futbolista de la seva talla. Ha estat suplent habitual amb els dos tècnics que han passat aquesta temporada per la banqueta, Fran Escribá i Julio Velázquez. De fet, encara que ha disputat 24 partits, ni ha anotat cap gol ni ha concedit cap assistència.

Amb tot, acaba el seu contracte el 2025, però, atesa la seva mala relació amb l'afició, Sergi Enrich podria posar punt final aquest mateix estiu a la seva aventura a Saragossa.