Asier Villalibre, jugador de l'Athletic

El destí sorpresa que podria tenir Asier Villalibre

El jugador de l'Athletic té força pretendents

Hi ha històries d'amor en què, per molt interès que se s'hi posi, estan condemnades al fracàs. Lo d'Asier Villalibre amb l'Athletic no pot ser considerat fracàs, però és evident que no ha triomfat tant com desitjava al club del seu cor. És per això que està per la tasca d'abandonar l'elenc basc aquest mateix estiu; i opcions no n'hi falten.

El futbolista nascut a Gernika no ha aconseguit entrar de manera habitual als esquemes d'Ernesto Valverde. Ha estat més aviat un jugador de rotació. En total, s'ha enfundat la samarreta de l'Athletic Club en 856 minuts aquesta temporada, repartits en 24 partits. Però, malgrat la poca participació, els seus registres no són del tot negatius, ja que ha anotat 8 gols i ha repartit 1 assistència.

Per això mateix, Asier Villalibre ja ha pres la decisió de partir de San Mamés aquest estiu i buscar-se un nou equip on poder disposar de més oportunitats. Ja va demostrar en la seva cessió de sis mesos a l'Alabès que té prou capacitat per ser diferencial en les ofensives. I ho hauria volgut ensenyar també amb l'Athletic, però les circumstàncies no s'ho han permès.

Todos los goles del bufalo Asier Villalibre con el Athletic

Els interessats en Asier Villalibre

Sabent la seva voluntat de canviar d'aires, diversos equips han activat l'operació i es s'han posat fil a l'agulla per intentar emprendre el seu fitxatge. Precisament l'Alabès és un dels que més decidit està de recuperar la que va ser la seva gran referència ofensiva al segon tram del curs passat.

Un altre dels que no ha amagat la seva voluntat d'incorporar Asier Villalibre és el Mallorca. A més a més, el Leganés ha entrat ara a la baralla i ho ha fet amb pas ferm. Així ho garanteixen alguns rotatius.

Charlamos con Asier Villalibre | Playoffs, Athletic, 'Electrotxarangas', Kings League y ser portero

Això sí, cal tenir en compte que el seu contracte amb l'Athletic venç el 2025. Per tant, deixar-lo sortir cedit suposaria que 'Los Leones' no ingressarien ni un sol euro per la seva sortida, ja que quan retorni el proper estiu ja seria agent lliure. Per això, als despatxos de San Mamés prioritzen poder trobar algun club disposat a pagar per emportar-se'l en propietat.

Encara que té una clàusula de rescissió de 50 milions, el seu valor de mercat és de només 2,5. Són xifres assumibles per a un Leganés que veu a Asier Villalibre com la seva referència ofensiva per afrontar el retorn a LaLiga quatre anys després.

L'ariet de Gernika, un jugador fort, robust i rematador, encaixa en la idiosincràsia de l'equip 'pepinero'. Ara, doncs, amb totes les cartes sobre la taula tot depèn de l'elecció d'Asier Villalibre.