Jugadors del Real Betis celebrant un gol a la 2019/20

Descartat pel Betis, ara interessa el Celta de Vigo

A Balaídos ho consideren un bon substitut per a Jonathan Bamba

Amb la temporada 2023/24 ja liquidada, el Celta de Vigo comença a elaborar el seu full de ruta a seguir al mercat de fitxatges que a prop està d'obrir. Els de blau cel pretenen confeccionar una plantilla prou competitiva per poder fer un pas endavant pel que fa a les últimes campanyes. Ens hem acostumat a veure'ls submergits a la batalla per la permanència i a Vigo volen aspirar a objectius superiors.

Per això, el nou projecte del Celta, liderat per Claudio Giráldez, preveu incorporar futbolistes de rendiment immediat i de talent contrastat. Tot dependrà, evidentment, de les vendes que es produeixin a la pròxima finestra d'incorporacions. I un dels jugadors que té més paperetes per sortir és Jonathan Bamba.

L'ivorià, que abastava normalment la demarcació d'extrem esquerre, ha segellat un esplèndid curs i ha cridat l'atenció de clubs de la Sèrie A i la Premier League. Per tant, amb un valor de mercat de 10 milions, pot deixar una recompensa monetària àmplia a les arques del Celta. I els viguesos comencen a valorar opcions per suplir Bamba; un dels candidats és Juanmi Jiménez.

Juanmi Jiménez, a l'agenda del Celta

El talent de l'atacant malagueny no és cap novetat; ja fa uns quants anys que ho demostra als camps espanyols. Va arribar al Real Betis el 2019 procedent de la Reial Societat i en aquell moment va començar a despuntar més que mai. Tot i això, l'estiu passat Manuel Pellegrini ja el va considerar com un dels descarts dels bètics.

Per això, Juanmi va marxar cedit durant la primera meitat de la temporada a Aràbia Saudita; en concret, a l'Al-Riyadh. Després de tornar a l'hivern de la seva aventura a l'Orient Mitjà, va tornar a marxar a manera de préstec, encara que, aquesta vegada, al Cadis. Allà, al Nuevo Mirandilla, tot i que no ha aconseguit ajudar a evitar el descens, ha deixat una bona impressió: 3 gols i 1 assistència en 16 duels disputats.

El 30 de juny ha de tornar a la dinàmica del Real Betis, club amb què té contracte en vigor fins al 2026. Així i tot, a Heliòpolis segueixen sense considerar-lo apropiat per integrar la plantilla i buscaran que surti aquest estiu. Si pot ser, traspassat.

Juanmi - Complete Season in 2022!

I el club que en aquests instants més s'ha interessat a Juanmi Jiménez és precisament el Celta de Vigo. Segons Relevo, als entorns de l'entitat viguesa convenç enormement la possibilitat d'incorporar l'extrem malagueny per suplir Jonathan Bamba. Això sí, la seva arribada es produiria única i exclusivament si l'ivorià se'n va finalment traspassat.

Juanmi ha demostrat les últimes temporades ser un atacant amb molta habilitat amb la pilota en possessió. Condueix, esquiva i canoneja com els àngels. Als seus 31 anys, encara té molt de futbol a les botes i està desitjós per poder demostrar-lo de nou.

En cas que es tanqui el seu fitxatge, el Celta de Vigo seria el seu cinquè equip a la lliga espanyola, ja que ha jugat prèviament a Màlaga, Racing de Santander, Reial Societat i Reial Betis. També va tenir una experiència d'un any a la Premier League, on va vestir la samarreta del Southampton a la 2015/16. I ja hem comentat també els seus sis mesos a l'Aràbia Saudita.