Manu Vallejo, jugador cedit al Reial Saragossa

La condició per a la tornada de Manu Vallejo al Cadis

Ja va vestir la carcassa dels gaditans entre el 2014 i el 2019

Que el Cadis disputarà la temporada que ve a la Lliga Hypermotion ja és una realitat. Els gaditans no han aconseguit la permanència a Primera i militaran a Segona. Això sí, des de la directiva ja s'han plantejat tornar a pujar com més aviat millor a l'elit del futbol espanyol.

Per això, un dels punts més destacats del seu full de ruta és el de poder incorporar jugadors amb experiència a la divisió de plata el fitxatge del qual no suposi una elevada inversió. I un dels que es plantegen amb més entusiasme als despatxos del Nuevo Mirandilla, segons el Diario de Cadis, és el nom de Manu Vallejo.

El de Chiclana de la Frontera va passar els seus últims anys de l'etapa formativa al Cadis, amb qui va debutar a Segona la 2017/18, quan encara jugava al filial. La seva temporada d'explotació va ser la següent, ja que ja va ser fix amb el primer equip i va anotar 8 dianes en 33 duels. A partir d'aquí, Manu Vallejo va fer el salt a Primera fitxant per València, Deportivo Alavés i Girona, que posteriorment l'ha cedit a Real Oviedo i Real Zaragoza.

Però el gadità no ha tornat a ser el mateix des que va abandonar el Cadis. I ara busca una nova experiència en què tornar a ser productiu i gaudir jugant a futbol. I quin millor lloc per a això que a casa?

Manu Vallejo - Skills & Goals 2019/21

Les condicions per al fitxatge de Manu Vallejo

El retorn de Manu Vallejo al Nuevo Mirandilla no s'augura gens senzill. El Cadis no pot afrontar el seu fitxatge i, per tant, necessitaria que rescindís el contracte amb el Girona o que li atorguessin la carta de llibertat. És evident que l'ariet no entra als plans per ser integrant del planter gironí, però la seva vinculació no s'acaba fins al 2025 i a Montilivi no saben si és bona idea regalar-li.

Tot i això, en els últims mesos Manu Vallejo ha canviat d'agència de representació i ara està assessorat per You First Sports. Aquesta empresa té molt bona relació amb el Cadis i això podria fer una mica més senzill tot el tràmit. Això sí, per això, Manu Vallejo deu abans donar el 'sí vull' als gaditans.

Al Portal Cadista asseguren que també ha suscitat interès entre equips anglesos que sí que podrien pagar una mica de diners al Girona. El que sembla força evident és que el davanter de Chiclana de la Frontera abandonarà Montilivi aquest estiu. I al Cadis somien poder recuperar aquest atacant veloç, talentós i carismàtic que va demostrar ser quan va vestir de groc.