Jugadors de l'Albacete

Un crac de l'Albacete se'n va en direcció a la UD Las Palmas

El fitxatge es farà oficial els pròxims dies

Guanyar-se l'afecte de tota una afició és una de les tasques més complicades a què es pot sotmetre qualsevol futbolista. Més enllà de mostrar un bon nivell sobre el verd, cal transmetre estima i respecte durant diverses temporades per l'escut que llueixen al pit. I tot això és el que ha aconseguit Manu Fuster en els darrers cinc anys.

L'atacant valencià va arribar al Carlos Belmonte el 2019, quan l'Albacete militava a la Segona Divisió. I en aquest lustre s'ha establert com un dels jugadors més importants de l'equip manxec, i és titular indiscutible sempre. Fins i tot es va quedar al club quan va baixar a Primera RFEF la 2021/22 malgrat tenir ofertes de la divisió de plata; van pujar a l'any següent.

Amb tot, Manu Fuster no només s'ha guanyat l'afecte de l'afició de l'Alba, també el dret de decidir sense ser jutjat sobre el seu futur immediat. I ara ha anunciat que ha pres la decisió de tancar la seva aventura al club de Castella-la Manxa per afrontar un nou projecte més ambiciós. El de fitxar per un equip de Primera, la UD Las Palmas.

Manu Fuster, d'Albacete a Las Palmas

En un vídeo que ha compartit l'Albacete a les xarxes socials, Manu Fuster explica la seva decisió. "Venir aquí va ser la millor decisió de la meva vida i anar-me'n, la més difícil", comença exposant. "Han estat cinc anys meravellosos, però crec que ha arribat el moment d'unir-me a un nou projecte, de fer aquest pas a la meva carrera", sentencia.

A més, el mateix club, homenatjant Manu Fuster, ha canviat la seva foto de perfil per una edició en què el futbolista apareix inserit a l'escut de l'Albacete. El valencià tenia contracte fins al 2025, però li ha arribat una oferta irrefusable, procedent de Primera, i l'entitat ha comprès la situació.

Amb tot, en els pròxims dies s'anunciarà que el següent destí de Manu Fuster serà la UD Las Palmas, que pagarà prop d'1,5 milions d'euros pel fitxatge. Uns diners que, d'altra banda, no aniran gens malament a les arques financeres del club.

Als 26 anys, Manu Fuster està en un dels millors moments de la seva carrera. Sense anar més lluny, aquest curs està sent, mancant dues jornades, el segon màxim assistent de la Lliga Hypermotion. Acumula 9 passades de gol en 41 duels; també 8 dianes.

La seva arribada a la UD Las Palmas proporcionarà a l'elenc 'pio-pío' aquesta electricitat i determinació en les accions ofensives que tant han trobat a faltar en aquest tram final de temporada. El de Manu Fuster és un reforç de luxe per a l'extrem esquerrà de l'equip canari.