Muntatge amb l'Stage Front Stadium i una ombra negra al centre amb l'escut del Reial Madrid

El crac del Reial Madrid que sona per al RCD Espanyol

L'Espanyol vol suplir la probable absència de Braithwaite amb un talent del Reial Madrid

El RCD Espanyol ja pensa en una temporada hipotètica a la Lliga EA Sports, i és que el conjunt que dirigeix des de fa unes jornades Manolo González està immers en plena baralla per aconseguir les posicions d'ascens directe. Ara mateix, i després de l'empat a 0 gols al camp del Burgos, els periquitos són tercers a 1 punt de l'Eibar.

La planificació per a la propera campanya ja s'ha començat a gestionar des dels despatxos i el club té molt clar que de cara a l'any que ve haurà de suplir els gols del danès Martin Braithwaite que és a l'agenda de diversos clubs de primera divisió. Amb tot això, l'Espanyol busca un candidat fiable que pugui assegurar els registres anotadors de l'internacional danès.

Álvaro Rodríguez irromp amb força

I és en aquest context quan ha aparegut a l'agenda blanc-i-blava el nom d'Álvaro Rodríguez. El davanter del Reial Madrid Castilla està fent uns números demolidors amb el filial blanc, que dirigeix Raúl, amb qui ha disputat 25 partits i ha marcat 7 gols .

Álvaro Rodríguez 2023 - The Brilliant Talent | Skills, Goals & Assists | HD

Álvaro Rodríguez és un davanter nascut a la localitat gironina de Palamós i amb passaport uruguaià, i que ja ha gaudit d'alguns entrenaments amb el primer equip de Carlo Ancelotti. La seva gran visió de joc i voracitat de cara gol el fan un jugador molt atractiu capacitat per fer el salt, als 19 anys, al futbol professional. I sens dubte, l'Espanyol seria un molt bon aparador per a l'ariet.

Debut amb el primer equip

El seu gran rendiment en els partits i en els entrenaments ja li han valgut el premi de Carlo Ancelotti que va comptar amb ell al partit contra l'Atlètic de Madrid i en què va anotar una mica . Fins ara, Álvaro Rodríguez acumula 10 partits amb el primer equip del Reial Madrid, els quals es veuen com més que suficients perquè un equip com l'Espanyol es faci amb els seus serveis en mode de cessió i pugui seguir explotant el seu potencial al futbol professional .

La possible arribada d'Álvaro Rodríguez és una aposta ferma de la secretària tècnica periquita que veu l'encaix de 9 perfecte que deixaria vacant, amb gairebé tota probabilitat, Martin Braithwaite al final del present curs.