Jugadors de l'Oviedo celebrant un gol

El crac de l'Oviedo que es podria quedar

Ha estat una peça fonamental a l'equip de Luis Carrión

Molt a prop del gran somni s'ha quedat el Real Oviedo; concretament, menys d'un partit. Tot, o gairebé tot, ha fluït com havia de fluir, però, al final, els 'carbayones' es van topar amb un lluitador Espanyol que els va acabar arrabassant l'ascens a Primera Divisió. Però, així i tot, l'objectiu als despatxos del Carlos Tartiere és mantenir la línia del present curs i lluitar de nou el proper 2024/25.

Per això, serà clau poder continuar comptant amb la base de jugadors que han pogut fer del Reial Oviedo un equip temible. I un ha estat Santiago Colombatto, que va arribar cedit del Club León al passat mercat estival de fitxatges. Des del principi es va establir a l'onze inicial dels esquemes de Luis Carrión i es va convertir en una peça fonamental.

En total, entre la lliga regular, la promoció d'ascens i la Copa del Rei, ha pogut disputar 43 duels aquest curs. En ells, fins i tot ha aconseguit anotar 3 gols i repartir 10 assistències, convertint-se en el tercer màxim assistent de la Lliga Hypermotion. I ara, un cop finalitzat el contracte de cessió, ha de tornar a Mèxic.

El futur de Santiago Colombatto

Amb tot, el futur a curt termini del centrecampista argentí és un misteri. Ha renovat recentment amb el Grup Pachuca fins al 2027. Alguns informes procedents del país asteca el posicionen en els plans del tècnic del Club León de cara a la propera campanya.

No obstant això, a les seves xarxes socials va compartir un missatge en què es poden entreveure les seves intencions de perllongar la seva estada a Astúries. Així deia:

"Gràcies, Real Oviedo. Quan la il·lusió és tan gran, la decepció i la frustració per no haver-ho pogut aconseguir és molt més gran. Només vull agrair-vos per haver estat, per haver donat suport i per haver cregut amb nosaltres en aquest gran somni 23 anys després. Amb la il·lusió de tornar a l'Oviedo on es mereix estar. Una abraçada, oviedistes”.

En aquest sentit, cal recordar que el Grup Pachuca, a més de ser el propietari del Club León, també ho és del Real Oviedo. Per això, les negociacions no serien complexes, ja que tot depèn dels plans que tinguin des de la direcció de l'ens empresarial. A la direcció esportiva del club carbaió ia la parròquia, per descomptat, estarien encantats que el futbolista nascut a Ucacha pogués seguir vestint de blau.

En principi, segons les últimes informacions, el més probable és que, en cas de concretar-se, la seva arribada al Reial Oviedo es torni a produir en qualitat de cedit. Colombatto compta amb una gran experiència, ja que, a més de jugar al Club León, que el va cedir un any al Famaliçao, va passar prèviament pel Sint-Truiden i diversos equips italians, com l'Hellas Verona o el Cagliari, club en què va acabar la seva etapa formativa.