Pedri, Gavi i possible fitxatge del Barça

A cost 0: Tornen a vincular amb el Barça un futbolista que acompanyaria Pedri i Gavi

El seu valor de mercat ha baixat notablement en els darrers anys

Continua en curs la pluja de rumors de possibles migcampistes que el Barça contempla per reforçar la seva medul·lar aquest estiu. Ja ha quedat més que clar que aquesta és la prioritat absoluta per a Deco, que ja fa uns mesos que analitza diverses opcions. Ningú al Barça no té pressa per tancar aquest capítol; prefereixen anar amb calma i prendre la millor decisió abans que tornar a arriscar-se i fallar com va passar amb Oriol Romeu.

Alhora, als despatxos del Camp Nou estan pendents de si finalment es poden acollir a la Regla 1:1, cosa que obriria les portes a poder plantejar-se inversions més grans. O, per altra banda, si li reneguen aquesta possibilitat, hauran d'optar per fitxatges gratuïts d'agents lliures o de cost molt baix.

I Deco té una llista de candidats per a qualsevol dels dos escenaris. La segona d'aquestes llistes, de fet, la gratuïta, s'ha fet una línia més llarga després que Deco afegís el nom de Tanguy Ndombelé.

Tanguy Ndombelé, a l'òrbita del Barça

Ha estat el periodista Gerard Romero qui ha informat que Tanguy Ndombelé és una de les opcions que el Barça estudia per reforçar la seva sala de màquines. El francès tenia contracte amb el Tottenham fins al 2025, però no hi compten en absolut amb ell i han decidit rescindir la seva vinculació amb efecte immediat, per així evitar pagar la seva elevada fitxa el curs vinent.

Per tant, seria un fitxatge a cost zero, encara que caldria negociar per una reducció salarial. A l'àmbit esportiu, Tanguy Ndombelé ha baixat notablement les seves prestacions en les darreres tres temporades. O així ho consideren, almenys, als Spurs.

L'entitat londinenca va pagar 62 milions d'euros per ell l'estiu del 2019. Les dues primeres temporades van ser de molt nivell, però a la tercera ja va començar a afluixar i va marxar cedit a l'hivern al Lió. La 2022/23 la va passar a mode de préstec al Nàpols i la 23/24 al Galatasaray.

Amb l'elenc turc aquest curs ha disputat 26 duels en què només ha aconseguit repartir una assistència. Una de les qualitats més grans de Tanguy Ndombelé és la seva capacitat per adaptar-se a qualsevol posició del centre del camp, ja sigui de '5', de pivot o de mitjapunta.

Ara, després de rescindir el contracte amb el Tottenham, ja és agent lliure i el seu representant l'està buscant nou equip. Un dels equips a què Tanguy Ndombelé ha estat ofert ha estat precisament el Barça. I Deco el contempla com un possible fitxatge, encara que ni de bon tros està entre els primers candidats.