Jugadors de Las Palmas abans de disputar un partit

El Betis també vol el jugador de la UD Las Palmas que interessa al Sevilla

Els dos únics supervivents andalusos necessiten reforçar la defensa

A Andalusia busquen jugador per defensar les muralles i els dos bàndols de la capital han fixat el setge en el mateix objectiu. Real Betis i Sevilla patiran baixes importants a les seves respectives línies defensives i tenen l'obligació d'acudir al mercat. I tots dos han trobat a Saúl Coco l'opció òptima per escudar-se.

El defensor equatoguineà ha quallat un curs excels a la defensa de la UD Las Palmas. Així i tot, ha decidit no renovar la seva vinculació amb el club canari, que finalitza el 2025. Per això, des de la direcció esportiva de l'elenc pio-pío pretenen deixar-lo sortir aquest estiu i buscar-li relleu.

En aquests moments, Sevilla i Real Betis són els dos clubs que més fort estan licitant per ell i el seu nom s'augura com a motiu de pugna al sud espanyol. Als seus 25 anys, Saúl Coco està preparat per fer el següent pas en la seva carrera esportiva.

Saül Coco, temporada exquisida

El futbolista de pare de Guinea Equatorial, mare espanyola i avi nigerià s'ha consagrat a la defensa de la UD Las Palmas. Aquest curs ha disputat 30 duels a LaLiga, en què fins i tot ha pogut veure porta en una ocasió. S'ha mostrat fort i robust, sòlid al cos i efectiu en el joc aeri gràcies al seu 1,87 d'alçada.

S'ha guanyat de manera rotunda la confiança d'un García Pimienta que ara vol per al seu nou projecte al Sevilla. També ho fa Manuel Pellegrini per al Real Betis, ja que els d'Heliòpolis veuran com tres dels seus centrals abandonen l'entitat aquest estiu.

Saúl Coco ja va passar pel Cadet de Las Palmas abans d'afrontar noves aventures a Marítima, UD Horta i a les categories inferiors de l'Espanyol. Després d'aquests tres periples va retornar a la 'Unión Deportiva', amb qui va debutar al futbol professional la 2020/21. Aquest any, el primer a l'elit, ja ha aconseguit cridar l'atenció de dos històrics.

A més, és internacional i una de les figures més destacades de la selecció equatoguineana, amb qui va debutar el 2017. Ja ha disputat 16 partits i fins i tot ha anotat tres dianes. És encara jove i té molt de marge de millora, tot i que ja ha demostrat ser un defensor de primer nivell.