Jugadors del Barça celebrant un gol

A cost 0: Una opció del Girona al Barça

Els de Montilivi busquen substituts per a les possibles vendes

És llei del futbol: quan un equip 'petit' fa una bona temporada, els grans clubs europeus van a la desbancada dels seus futbolistes. Li va passar al Leicester el 2016 i li passarà al Girona el 2024. Això sí, els del nord de Catalunya ja s'estan preparant per poder respondre amb altres fitxatges de renom que no abaixin el nivell de la plantilla.

Per exemple, un dels futbolistes que més interès ha despertat ha estat Miguel Gutiérrez. El jove lateral madrileny ha realitzat una exquisida campanya, amb 2 gols i 7 assistències en 35 partits, i sent peça clau als esquemes de Míchel Sánchez. I ara, als seus 22 anys, sembla que farà el gran salt i fitxarà per un equip de primeríssim nivell.

El Girona, doncs, conscient d'això, ja ha començat a analitzar el mercat de fitxatges per trobar un substitut de garanties. I un dels seus candidats favorits juga al veí autonòmic, el Barça. No és altre que Marcos Alonso.

Marcos Alonso, a l'agenda del Girona

Un madrileny per suplir un madrileny. Marcos Alonso acaba contracte amb el Barça aquest mateix estiu i no en renovarà. Els seus dos anys a la Ciutat Comtal han transcorregut sense pena ni glòria.

Sense anar més lluny, aquesta temporada amb prou feines ha pogut participar en 389 minuts, repartits en 8 duels, i no ha tingut cap incidència en cap gol. El seu baix rendiment, doncs, ha provocat que ningú a la directiva culer el consideri apropiat per seguir vestint la carcassa blaugrana. Per tant, marxarà de franc a partir de l'1 de juliol.

I al Girona, malgrat la seva grisenca temporada, hi veuen en ell un recanvi exquisit per a Miguel Gutiérrez. És un jugador experimentat que ja sap què és jugar la Champions League, ja que a més de la del Barça, es va enfundar prèviament la carcassa del Chelsea. A més, a Montilivi ja van fer una aposta d'aquesta idiosincràsia l'estiu passat amb Daley Blind i no els ha sortit gens malament.

Sense invertir ni un sol euro podrien tenir una carta que pot guiar l'inexpert Girona a Champions. Això sí, Marcos Alonso també té sobre la taula altres ofertes, com la de l'Atlètic de Madrid.