Un jugador de futbol amb la samarreta del Feyenoord Rotterdam posant davant un estadi de futbol buit.

L'estratègia de l'Atlètic De Madrid perquè el Feyenoord cedeixi amb Hancko

L'Atlètic de Madrid té pressa per tancar la parcel·la defensiva. Hancko apunta a ser el segon a la llista

Després de tancar l'arribada de Robin Le Normand, l'Atlètic de Madrid ja busca vies per poder arribar a un acord amb el Feyenoord pel defensa eslovac de 26 anys, David Hancko. Segons avança Marca, El club matalasser ofereix 25 milions d'euros, però el Feyenoord n'exigeix 35.

David Hancko ha cridat l'atenció a tot Europa. El jugador va signar amb el Feyenoord per una quantitat propera als 8 milions d'euros procedent de l'Sparta Praga. La seva gran capacitat de tallar accions de perill i el seu joc ofensiu hi destaquen. Aquesta temporada a l'Eredivise ha disputat gairebé la totalitat dels partits disponibles (36 partits), anotant 5 punts i donant 2 assistències.

Polivalència necessària a l'Atlètic de Madrid

És evident que és un jugador que més enllà del que és defensiu, aporta molt en la faceta ofensiva. Alhora, David Hancko destaca per la seva polivalència. Pot jugar de central esquerre, lateral esquerre i fins i tot de carriler esquerre. L'entitat blanc-i-vermella pretén signar-lo com més aviat millor per ocupar el buit de Hermoso.

Amb els fitxatges de Robin Le Normand i David Hancko, l'Atlètic de Madrid pretén reforçar un dels pilars al sistema del Cholo, el joc aeri. De fet, el jugador del Feyenoord ha guanyat el 77% dels duels aeris. Tot i ser un jugador corpulent i de gran estatura (188 cm), té una notable sortida de pilota i una gran gambada. És més, Hancko cal en el 89% de passades que executa.

El jugador eslovac està sent un dels destacats en aquesta Eurocopa. De fet, en el seu primer partit a la competició contra Bèlgica, tal com apunta el periodista Seba, va fer un rebuig en la línia de gol, una passada clau, va guanyar 3 de 6 duels i va encertar en el 69% de les passades.

L'agent pressiona

Tal com va explicar Marca, l'agent va fer unes declaracions molt favorables per als interessos del club matalasser. Aquest agent apunta que l'Atleti és la màxima prioritat per al jugador, i reconeix que la quantitat monetària exigida i demanada pel club neerlandès és més que excessiva.

El sí del jugador ja és un fet. David Hancko podria pressionar el seu club per sortir en direcció a Madrid i accelerar el seu fitxatge les properes setmanes. Tot i així, el jugador és conscient que segueix tenint contracte vàlid fins al 2028.

L'Atleti pensa en alternatives

Sabent que compten amb el desig del jugador de vestir de blanc-i-vermell, el club matalasser no oferirà més del que pot. La directiva és conscient que ha de satisfer les pretensions del Feyenoord. Tot i així, pretén utilitzar la pressió de l'entorn del jugador per facilitar les negociacions i arribar a un acord.

Segons el periodista Medina, el central eslovac és del gust de Simeone. A l'entrenador argentí li agradaria comptar amb Hancko per a la pretemporada i incloure'l en els seus plans de joc el més aviat possible per facilitar-ne l'adaptació a la lliga espanyola.

Després del fitxatge de Robin, la prioritat de l'Atleti és Hancko. Amb la seva contractació pretenen tancar la parcel·la defensiva per així poder reforçar-se en altres posicions del camp, com el migcampista i la davantera.