Resposta Joao Félix a afició Atlètic

Contundent resposta de Joao Félix als aficionats de l'Atlètic que el van xiular

El retorn de l'atacant lusità al Civitas Metropolità va demostrar per enèsima vegada el poc afecte que li guarda l'afició blanc-i-vermella

Joao Félix tenia marcat en vermell el dia 17 de març de 2024 al seu calendari personal. Ja no només perquè es disputava un dels millors partits del futbol espanyol en l'actualitat, sinó també perquè retornava a la que va ser casa seva anys enrere. Al final, el duel es va resoldre amb un 0-3 favorable al Barça, amb gol inclòs de Joao Félix i amb una rebuda una mica hostil de la parròquia 'colchonera' cap al portuguès.

Gran part de l'afició va xiular Joao Félix quan la megafonia ho va anunciar entre els onze titulars escollits per Xavi. Durant el transcurs de la contesa també es va sentir algun xiulet. L'atacant lusità, lluny de deixar-se intimidar, va respondre amb el gol que va obrir la llauna; i no ho va celebrar.

Tampoc no es va percebre un Joao Félix especialment molest pel tens ambient que l'envoltava. Se'l va guardar tot per a dins i, una vegada acabat el partit, es va expressar amb contundència en els micròfons d'ESPN Brasil.

Joao Félix, sense pèls a la llengua

Un dels rumors que més han circulat sobre el pas de Joao Félix per l'Atlètic de Madrid és que no tenia ni té bona relació amb la resta de jugadors. Ell mateix s'ha encarregat de desmentir-ho: "El que expliquen de fora que m'emporto malament amb els meus excompanys no és veritat. Com heu pogut veure, tots van venir a abraçar-me, a parlar amb mi, a preguntar com està la família, a preguntar-me què tal estava...".

"Els aficionats que estan a la grada no saben les coses que van passar aquí durant el temps que vaig estar. No tinc res en contra d'ells ni ells en contra de mi", va sentenciar Joao Félix.

El que resulta evident a hores d'ara és que la del jugador amb l'afició blanc-i-vermella és una relació ja pràcticament insalvable. Així i tot, després de les vacances d'aquest estiu, Joao Félix haurà de tornar a la dinàmica de pretemporada de l'Atlètic de Madrid a costa que es decideixi el seu futur.

João Félix 2022 - Skills & Goals | HD

Joao Félix i el seu pas estèril per l'Atlètic de Madrid

El 2019, Enrique Cerezo va fer la inversió més grossa que havia fet en la seva trajectòria com a president. El Barça li va ingressar 120 milions per emportar-se Antoine Griezmann i el mandatari madrileny els va aprofitar per fitxar una jove promesa que despuntava al Benfica: Joao Félix.

En les tres temporades i mitja que va estar al Metropolità, el lusità va disputar 131 partits en què va anotar 34 dianes i va brindar 18 passades de gol. A més, va aconseguir el seu primer i, de moment, únic títol a Espanya: LaLiga 2020/21. El seu rendiment va seguir una tònica clarament descendent.