Muntatge amb una imatge d'Andrés Iniesta mirant a la càmera ia la dreta una emoticona amb una cara plorant

La confessió més dura d'Andrés Iniesta

El crac de Fuentealbilla confessa els mals moments que va haver de passar

Andrés Iniesta sempre serà recordat com un dels millors futbolistes que ens ha deixat el futbol. Doncs el geni de Fuentealbilla va passar a la història l'11 de juliol del 2010 per marcar el gol davant els Països Baixos a la final del Mundial de futbol i que suposava la primera estrella per a l'elàstica espanyola.

Al seu club, el FC Barcelona va atresorar un total de 22 títols, i va ser nominat a la Pilota d'Or fins a 8 ocasions, a més d'estar a l'onze ideal de la FIFA 9 vegades. I no només cal destacar els títols, sinó també la màgia que desprenia el joc i la qualitat del futbol que va tenir la sort de coincidir amb grans llegendes de l'entitat culer com Messi, Xavi o Sergio Busquets.

El Barça s'hi fixa al Torneig de Brunete del 1996

A la seva etapa d'adolescència, Iniesta va ser nominat a millor jugador al Torneig de Brunete que es va disputar l'any 1996. Iniesta era el capità de l'Albacete Balompié i portava el 5 a l'esquena. El seu joc en aquell torneig no va passar desapercebut pels diferents esquivadors. Pocs dies després, Iniesta rep la trucada de Barcelona per part de Joan Vilaseca que li proposa recalar al futbol base del Barça. Iniesta es va traslladar a Barcelona acompanyat dels pares.

Un dels pitjors moments de la seva vida

Els pares d'Iniesta només van compartir amb ell la primera nit en què van arribar a Barcelona, i que el mateix Iniesta qualifica com a ''una de les pitjors de la seva història''. Iniesta confessa com va ser la primera nit a La Masia. "La primera nit que em deixen, el meu pare volia anar a la Masia a buscar-me, i la meva mare li va dir que no".

El llavors jove centrecampista de Fuentealbilla va reconèixer que es va passar el primer mes sense parar de plorar i que amb prou feines menjava. Iniesta confessa que vivia entre la pressió que suposava estar envoltat de jugadors de molt nivell en un club com el Barça, i la depressió d'un adolescent que se sentia sol i lluny de la seva zona de confort.

Una primera etapa ''terrorífica''

Així és com va definir Andrés Iniesta la primera etapa a Can Barça. Uns primers passos molt complicats per acabar tocant el cel amb l'equip del seu cor. Arribant a aconseguir grans títols, envoltat de companys d'una magnitud inigualable i que ara des de la distància recorda aquell Iniesta acabat d'aterrar a la ciutat comtal.

Andres Iniesta - The Last of his Kind - HD

Una nova vida a Dubai

Iniesta, als 39 anys, segueix sense penjar les botes. Doncs el 9 d'agost del 2023 anunciava el seu fitxatge per l'Emirates Club de la lliga dels Unió dels Emirats Àrabs, on porta 8 partits disputats amb un total de 2 gols. Molt probablement, Iniesta estigui vivint dels seus darrers anys com a futbolista en actiu després d'una carrera on els triomfs i l'èxit han estat la pedra angular de la seva carrera.