Muntatge amb De Light a zona mixta ia dalt a la dreta un cercle amb el col·legiat polonès Marciniak

La confessió de De Ligt després del Reial Madrid – Bayern que demostra el nyap arbitral

El central neerlandès es va sincerar després del partit al·legant l'error arbitral

El central del Bayern DE Munic, Matthijs De Ligt, va ser protagonista a l'última acció del partit de tornada de Champions League contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu. De Ligt va anotar al minut 107 de partit el gol que hagués forçat la pròrroga i que va ser anul·lat pel col·legiat.

La polèmica neix que abans de colpejar la pilota al fons de la porteria el col·legiat principal del matx la va anul·lar a instàncies del seu assistent , sense deixar prosseguir la jugada com se sol fer perquè després el VAR dictamini l'acció. És, precisament, el mateix que va aconseguir el segon gol de Joselu.

La indignació de De Ligt

Davant el greuge comparatiu entre el que es va fer amb el gol en possible fora de joc i que es va deixar acabar la jugada perquè el VAR decidís, no es va fer el mateix 4 minuts després amb el gol de De Ligt . Una situació dantesca ja que va posar en relleu que la norma arbitral no es va aplicar de la mateixa manera per a un equip ni per a l'altre. Sortint perjudicat, clarament, el Bayern de Munic.

Davant el mosqueig de De Ligt en acabar el matx, el central neerlandès es va sincerar dient que: "Si és fora de joc, doncs és fora de joc. Però hi ha normes al futbol, i la norma diu que, si no és fora de joc joc clar, i aquest no ho és, has de deixar acabar la jugada. Crec que és un error gravíssim” .

El defensa de l'equip bavarès no sortia de la seva sorpresa en afirmar que: "Si és fora de joc o no jo no ho sé, però ho has de revisar després. Si no arribes a revisar-ho, com ho pots saber? El segon gol de Joselu també és gairebé fora de joc. I si hagués xiulat, la jugada hagués quedat anul·lada.

El jutge de línia, Mazraoui, es va sincerar amb De Ligt

El protagonista de l'última acció del xoc va ser el jutge de línia Mazraoui que va reconèixer De Ligt que havia errat aixecant el banderí abans de deixar finalitzar l'acció. En aquest sentit, De Ligt va revelar que: "M'ha dit 'ho sento, he comès un error".

De Ligt, molt enfadat amb el desenllaç i la decisió dels col·legiats va sentenciar que: "No sóc el tipus de persona a qui agrada buscar excuses per a una derrota, però crec que si la regla existeix cal complir-la".