Muntatge on dos jugadors del Bayern Munic li protesten a l'àrbitre del partit amb una emoticona enfadada al centre a dalt

Així va ser el gol anul·lat injustament el Bayern contra el Reial Madrid

El Madrid protagonitza un altre partit marcat per la polèmica arbitral

El Reial Madrid va tornar a protagonitzar un partit èpic en què els homes de Carlo Ancelotti es van encomanar a l'èpica per remuntar una eliminatòria que tenien perduda, i que van acabar remuntant en els últims sospirs del partit.

La urpa i la intensitat del conjunt merengue a les trobades de Champions League és digna d'estudi. L'agressivitat que mostren a cada jugada encoratjant el públic perquè s'aixequi del seu seient i els agafi és constant i més quan el partit se'ls va posar costa amunt amb el gol d'Alphonso Davies al minut 68 que posava amb un gol d'avantatge al Bayern de Munic a l'eliminatòria .

Remuntada amb dos gols de Joselu

I va ser llavors quan va aparèixer l'èpica inesgotable de l'equip blanc. Quan semblava que tot estava perdut, Ancelotti va activar el botó dels canvis per revolucionar el partit posant tota la mordent que tenia en zona ofensiva . Van ingressar al camp Brahim Díaz, Camavinga, Modric i Joselu, que en seria protagonista, per sacsejar l'equip i encomanar-se a un cul final.

Joselu va posar l'empat a 1 gol al minut 87 rematant un mal rebuig del porter dels bavaresos, Neuer que havia estat impecable durant tot el partit. I 4 minuts més tard una altra vegada Joselu va anotar el segon gol que capgirava l' eliminatòria . Un gol que va haver de ser validat pel VAR i que va acabar per concedir gol davant les posicions dubtoses de Rüdiger primer, i Joselu després.

Més exactament, Nacho va combinar amb Rüdiger amb una passada filtrat des de la frontal de l'àrea, el central alemany va posar la pilota al cor de l'àrea al primer toc i va aparèixer una altra vegada més Joselu per empènyer i marcar. L'àrbitre polonès Szimon Marciniak, a instàncies de la revisió del VAR, va deixar seguir la jugada i va ser llavors quan va decidir donar per vàlid el gol.

Polèmic gol anul·lat al Bayern

Però incomprensiblement, si al segon gol de Joselu el col·legiat va deixar seguir la jugada perquè el VAR validés si era reglamentària o no l'acció, en el cas del gol del Bayern al minut 102 de partit, els alemanys van penjar una pilota a l'àrea de Lunin en què Mendy va rebutjar malament, la va deixar als peus de Müller i aquest la va deixar a De Ligt per anotar l'empat a 2 gols .

"ES UN ROBO" EL GOL POLEMICO que le ANULARON A BAYERN MUNICH VS REAL MADRID HOY 2-1

Però aquí és on es produeix l'escàndol, el col·legiat principal a instàncies del seu assistent no va deixar seguir la jugada com al gol de Joselu i va aixecar el banderí anul·lant el gol abans que entrés a porteria. Una acció inèdita en època de VAR i que va beneficiar, una altra vegada més, clarament el Reial Madrid que després del xiulet final va vessar de deliri el Santiago Bernabéu.

Robatori davant el Leipzig i el miracle de Manchester

El Reial Madrid buscarà la seva 15a Champions League de la seva història a l'estadi de Wembley, a Londres, el proper 1 de juny davant el Borussia de Dortmund. Però haver arribat a la final no ha estat ni de bon tros exempt de molta polèmica pels errors arbitrals en favor dels blancs i el cop de fortuna que va tenir resistir estoicament a Manchester davant un equip, el City, que va passar per sobre Reial Madrid i va merèixer més.

Però és que el pas a quarts ja va ser del tot polèmic, ja que cal recordar que, a la ronda de vuitens de final contra el Leipzig, a l'anada a l'equip teutó li anul·len un gol completament legal per una suposada falta prèvia que no va existir i que el VAR no va entrar a revisar . El partit va acabar amb un injust 0 a 1 per al Madrid.

En el partit de tornada, l'equip d'Ancelotti es va veure superat clarament pels germànics que van empatar a 1 gol de miracle i on Vinicius Junior no va ser expulsat quan va agafar pel coll i va tirar a terra el capità del Leipzig Vilmos Orban . Un altre episodi més de favoritisme al Madrid que surt impune i indemne i que podrà gaudir d'una altra final més en què és la seva competició fetitxe.