Montage amb Tomás Roncero, una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra i un cercle amb l'àrbitre Marciniak a dalt a la dreta

Tomás Roncero rep de valent a Twitter després de la dubtosa victòria del Reial Madrid

El aficionat periodista madridista va tornar a encendre els ànims a les xarxes socials

El madridisme viu eufòric davant l'èpica nit que va viure el Santiago Bernabéu ahir a la tornada de semifinals de la Champions League contra el Bayern Munic. Els homes d'Ancelotti van remar a contracorrent per capgirar un partit que al minut 88 tenien perdut.

No és la primera vegada que l'arreó final dels merengues els acaba donant el pas a la següent eliminatòria . Fa dues temporades, quan el Madrid va guanyar la 14a Champions van fer, exactament, el mateix aixecant resultats en contra en els últims sospirs davant Manchester United, Chelsea i Manchester City per acabar guanyant per la mínima a la final el Liverpool gràcies a un superb Courtois que va salvar el Madrid de la derrota.

Polèmica victòria i provocació de Tomás Roncero

Com és habitual, els partits del Madrid no queden al marge de polèmica. En aquesta edició de la Champions League ja van eliminar el Leipzig després d' anul · lar un gol legal als germans i no expulsar Vinicius per una agressió al capità dels teutons .

Ahir el Bernabéu va veure com es va repetir la pel·lícula amb un gol mal anul·lat a De Ligt que forçava la pròrroga al minut 102 i que, en contra de la normativa VAR, la jugada va ser anul·lada abans de finalitzar amb els que no es va poder entrar a revisar. Un favor més al madridisme perquè estigui a la final de la Champions.

I com també és habitual en aquest tipus de polèmiques, el periodista merengue Tomás Roncero va encendre la ira de les xarxes socials penjant un missatge en què posava: ''Un Wembley'' i que va fer entrar en còlera molts usuaris que li van recordar el favor arbitral amb què s'havia classificat el seu equip.

Roncero, reincident a les xarxes socials

Però les provocacions del periodista del diari AS i col·laborador del Chiringuito de Jugones no és la primera vegada que utilitza la xarxa social X per avivar la polèmica que se li acaba girant en forma de flagells per part de gran públic.

Fa una setmana es preguntava, en el partit d'anada de semifinals entre el Borussia de Dortmund i el PSG, a quin canal donaven el Barça-Atlètic de Madrid, en clara al·lusió i provocació a l'eliminació dels dos conjunts a la ronda de quarts de final a mans de gals i germànics. Roncero no desaprofita mai l'ocasió per atiar contra els seus eterns rivals i per demostrar que hom ha d'estar a l'alçada tant quan es guanya com quan es perd. I això sembla que Roncero encara ho ha après.