Possible fitxatge del Real Valladolid per a la porteria amb l'estadi José Zorrilla de fons

La cessió de primer nivell que vol el Valladolid per a la seva porteria

L'acord és molt a prop de produir-se

Després d'un petit impàs d'una temporada a Segona Divisió, el Reial Valladolid retornarà el curs que ve a l'elit del futbol espanyol gràcies a haver aconseguit l'ascens directe. Ho farà amb les piles recarregades i, encara que amb la incertesa de què acabarà passant amb la propietat, també amb noves cares. Una d'elles, per exemple, a la porteria, ja que tot apunta que Jordi Masip no continuarà defensant l'arc val·lisoletà.

En aquest ordre d'idees, des dels despatxos del José Zorrilla s'han fixat en un porter que ha enlluernat aquest curs a Segona Divisió. Parlem de Leo Román, que ha complert amb escreix en la seva cessió al Real Oviedo. L'eivissenc ha estat el quart arquer menys golejat de la divisió de plata.

Al seu club en propietat, el RCD Mallorca (allà té contracte fins al 2026), no entra als plans de cara al proper curs. Per tant, els bermellons estarien oberts a acceptar la cessió que ha proposat el Reial Valladolid. I és que, segons el periodista Ángel García, l'acord entre clubs està “molt molt molt a prop” de produir-se.

Altres mitjans, com Pucela Inside, asseguren que el Valladolid porta treballant en la seva incorporació des del mes de maig. Ara, l'entitat de Ronaldo Nazario està pendent de resoldre alguns temes del Fair Play Financer abans d'enviar la primera oferta formal al Mallorca.

Leo Román, direcció Pucela

Amb gairebé 24 anys, els compleix el 6 de juliol, Leo Román s'ha establert com un dels arquers més prometedors de la nostra geografia. El 2020 va arribar al filial del RCD Mallorca i el 2022 ja li van fer fitxa amb el primer equip. Per no tallar la seva progressió, els bermellons van decidir cedir-li el curs passat al Reial Oviedo, on s'ha pogut seguir adobant.

I ara, com dèiem, volen repetir la fórmula. Encara que de moment no entri als plans de Jagoba Arrasate, hi ha esperances posades en aquest jove porter de cara al futur. Aquest any a terres asturianes ha disputat 42 duels, en què ha encaixat 39 dianes; a més, ha deixat la porteria a zero en 14 ocasions.

Ha estat, doncs, la seva primera temporada al futbol professional i, així i tot, ja ha pogut demostrar que té un talent extraordinari sota pals. Ara la seva intenció és continuar creixent i aprenent; i quina millor manera que fer-ho que a Primera Divisió.