Jugadors de l?Espanyol celebrant un gol

El Celta vol un dels millors jugadors del RCD Espanyol

Tot i el seu nivell, el preu de sortida és ínfim i té molts números de sortir de l'equip periquito a l'estiu

S'hauria de complicar molt l'assumpte al Celta de Vigo per no acabar segellant la permanència a LaLiga. Tot just resten sis punts en joc i els gallecs es disten a cinc unitats d'un descens amb què han estat coquetejant tota la temporada. Per això, als despatxos de Balaídos ja comencen a establir el full de ruta de cara al mercat de fitxatges que obre en tan sols unes setmanes.

Una de les posicions que buscaran reforçar serà la de davanter centre, ja que el seu gran golejador, Jorgen Strand Larsen, té molts números de sortir. Davant d'aquesta tessitura, els directius 'celtiñas' han determinat diversos possibles substituts. I el gran favorit milita actualment al RCD Espanyol.

No és altre que la gran estrella de l'elenc periquito, el danès Martin Braithwaite. El '22' de l'equip barceloní ja ha arribat als 20 gols aquest curs i disposa de l'etiqueta de 'Pitxitxi de la Lliga Hypermotion'. És un ídol entre la parròquia periquita, però el seu futur a curt termini s'augura lluny de l'entitat de Cornellà.

L'irrisori preu de sortida de Martin Braithwaite

Un dels principals al·licients que atrau el Celta, així com molts altres clubs, a intentar emprendre el fitxatge del danès, a més de la seva qualitat, n'és el preu. Informava Fabrizio Romano fa uns dies que al contracte de Martin Braithwaite hi ha una clàusula de sortida molt petita. Sempre que el danès arribés als 20 gols, ja aconseguit, podria sortir gratis de l'Espanyol si s'aconseguia l'ascens i per 600.000 euros si es queden a Segona.

L'ariet ja va deixar clar l'estiu passat que no acaba d'estar a gust a l'Espanyol. Recordem que el futbolista nòrdic va fugir d'un stage de l'equip en pretemporada en senyal de rebel·lia. Volia marxar fora com fos, però finalment Fran Garagarza, el director esportiu del club, ho va impedir.

Ara, després d'una altra excelsa campanya amb la carcassa blanc-i-blava, ha demostrat que té nivell de sobres per tornar a l'elit del futbol. Si decideix perllongar el periple a Espanya, el Celta de Vigo és un dels equips que més interès està mostrant, encara que no l'únic. També té diverses ofertes procedents d'altres grans lligues europees.