Banquets al Sánchez-Pizjuán

El candidat sorpresa a la banqueta del Sevilla FC

La direcció esportiva del club sevillà valora diversos candidats

Com ja va passar el curs passat, el Sevilla ha coquetejat més del compte amb l'abisme, però, de nou, han aconseguit obviar-lo. Els andalusos van estar submergits durant diverses jornades a la baralla per la permanència i el descens es va convertir en una amenaça real. Tot i això, Quique Sánchez Flores ha aconseguit portar l'equip per noves senderes i, a poc a poc, s'han anat distanciant del pou.

Aquesta temporada han passat tres entrenadors diferents per la banca del Sevilla, però només QSF ha estat capaç d'esprémer el talent del planter. Així i tot, la seva continuïtat a l'equip sevillà continua sent, a hores d'ara, complicada. El tècnic madrileny no té una relació especialment bona amb la directiva i, a més, ha mostrat alguna desavinença amb alguns jugadors; com oblidar aquell enfrontament amb Youssef En-Nesyri.

Per això, Víctor Orta considera que la millor opció és trobar un nou entrenador, el quart en un any, que pugui executar el seu projecte des del començament de la temporada. I, davant aquesta tessitura, un dels que més agrada, sens dubte, és José Bordalás.

La situació de José Bordalàs

El tècnic alacantí ha tornat a ser capaç de portar el Getafe a llocs llunyans dels més baixos ia poder treure el cap, encara que aquesta vegada sense èxit, a la zona alta. Tot i això, no acaba d'estar del tot convençut de seguir a l'entitat azulona la temporada que ve. Es preveu que es produeixin vendes importants i això preocupa enormement Bordalàs.

Per això, es plantejaria buscar-se una nova aventura lluny del sud de Madrid. I la que li ha aparegut els últims dies és la possibilitat d'entrenar el Sevilla el curs vinent. No és tan senzill, ja que té contracte amb el Getafe fins al 2025, però si el Sevilla presenta una bona oferta, Ángel Torres acceptaria sense problema.

A l'entrenador l'il·lusiona la idea de poder entrenar un gran com el Sevilla. I el Sevilla considera que José Bordalás és l'home indicat per reconduir el rumb de l'equip i tornar-lo a portar a la zona noble.

Altres candidats

Tot i això, no sempre que es vol es pot i l'opció José Bordalás no serà gens senzilla. Per això, des de la direcció esportiva del Sevilla ja comencen a contemplar altres opcions. Agrade molt Javier Aguirre , així com també Rubi, Julen Lopetegui, Diego MartínezRuud van Nistelrooy.