Muntatge amb Juanma Rodríguez, una emoticona enfadada a dalt a l'esquerra i l'escut del FC Barcelona a dalt a la dreta

[VÍDEO]: Juanma Rodríguez provoca els culers amb una predicció catastròfica

El periodista merengue vaticina els pitjors auguris per al Barça

El madridisme viu uns moments d'eufòria màxima desencadenada per la miraculosa classificació per a les semis de Champions League, després d'eliminar de manera agònica i estoica el Manchester City, i de doblegar el Barça al Santiago Bernabéu gràcies a les ajudes arbitrals de César Soto Grado .

Amb la lliga a la butxaca i a la penúltima ronda de la màxima competició continental ja són molts els aficionats merengues dins del periodisme que comencen a treure pit de la històrica temporada que l'equip d'Ancelotti satisfarà i per contra de la catastròfica situació que viu el Barça, accentuant molt la dicotomia entre tots dos clubs.

Juanma Rodríguez fa una predicció sobre el FC Barcelona

El periodista madridista, i actual col·laborador del programa El Chiringuito de Jugones, va sortir en escena per presumir de la gran temporada que està fent el seu Reial Madrid sentenciant que la lliga i la Champions seran, clarament, blanca aquest any.

Per contra, el periodista madrileny advertia els contertulis culers presents al plató dels mals anys que preveu arribaran per al Barça en què l'equip culer no guanyarà cap títol i advocava que ni el fet de plorar sobre els àrbitres salvarien el conjunt blaugrana dels catastròfics resultats esportius que obtindria en els propers temps.

Juanma Rodríguez crítica ferotge als àrbitres després del partit a Mestalla del Reial Madrid

Encara que sembli paradoxal, fa un mes i mig el mateix Juanma Rodríguez posava verds els col·legiats advocant per una campanya contra el Reial Madrid que calia frenar tant sí com no . De fet, el periodista reconeixia que no entenia els àrbitres i tornava a enviar un dard enverinat al Barça, sense venir a tomb, sobre el cas Negreira.

El Reial Madrid va veure com Gil Manzano decretava el partit pocs segons abans del gol de la victòria de Bellingham, fet que va encendre la metxa de tot l'altaveu mediàtic merengue que es van fer fora del col·lectiu arbitral com a lleons, i que van aconseguir que a Gil Manzano li posessin a la nevera per una decisió que va afectar el Reial Madrid.

I és paradoxal que Juanma Castaño , que tant ha parlat les últimes hores sobre les protestes del Barça sobre els àrbitres, només fa un mes i mig s'erigís com a defensor de la causa madridista maltractada, segons ell, pel col·lectiu arbitral .

Un dels personatges més mediàtics del Chiringuito de Jugones

Juanma Rodríguez és un famós i veterà periodista, nascut a Madrid, aficionat acèrrim al Reial Madrid, i que té un altaveu mediàtic molt potent. L'any 2000 va fitxar per la cadena COPE, sonde manté una firma setmanal en què despotrica del Barça i exalça el Reial Madrid.

A més, el compagina sent una de les estrelles més mediàtiques del Chiringuito de Jugones que dirigeix el periodista català, establert a Madrid, Josep Pedrerol. Juanma ha protagonitzat infinitat de topades amb alguns dels contertulis culers com és el cas de Jordi Jota, fent bandera del madridisme que emana pels seus porus.