Muntatge amb l'equip del Cadis celebrant un gol i un cercle amb l'escut de l'Elx a dalt a la dreta

El Cadis es fixa en un jugador de l'Elx per intentar tornar a Primera

El club gadità ja té el primer objectiu fixat per aconseguir l'ascens

El Cadis CF va certificar el seu descens de categoria mancant 3 jornades per acabar el campionat. El club gadità que ha estat, bona part de la temporada, en posicions de descens ja treballa per conformar un equip que aconsegueixi l'ascens directe la propera campanya a la Lliga EA Sports

Encara sense saber qui reemplaçarà a la banqueta Mauricio Pellegrino el director esportiu, Enrique Ortiz, ja treballa per reforçar l'equip en totes les línies i una de les primeres que tindria el focus posat en l'extrem esquerre amb l'arribada del futbolista de l'Elx, José Antonio el Tete Morente .

Tete Morente a cost 0

Tete Morente ha estat un dels futbolistes amb més protagonisme per a un Elx que ha quedat descartat quan faltava una jornada de lliga per poder arribar a les posicions de play off a la Lliga EA Sports.

El futbolista linenc milita a l'Elx des del 2020 i acaba contracte amb el que, unit a la seva voluntat de buscar un altre projecte més ambiciós, sembla que la seva arribada al Nuevo Mirandilla seria imminent. A més, segons apunten fonts del Gol Digital, aterraria com a agent lliure, cosa que no suposaria cap cost per al Cadis FC.

Tete Morente - El Che 🤥🤥🤥🤥🤥

El futbolista gadità ha gaudit de molt protagonisme aquesta campanya, ja que ha disputat 40 partits en què ha anotat 8 gols i ha brindat 2 assistències, sent un fix a l'esquema de Sebastián Beccacece.

Experiència a primera i un extrem molt versàtil

Morente ja sap què és jugar a la primera divisió, ja que amb l' Elx va militar a la màxima categoria del futbol espanyol un total de 3 temporades. Un total de 94 partits en què va arribar a marcar 9 gols i va donar 5 assistències. La seva experiència i currículum l'avalen per a un projecte ambiciós com el gadità.

Sobre el terreny de joc, l'extrem linenc sol actuar enganxat a la banda esquerra com a extrem pur. Amb l'Elx acostumava a jugar en un 4-4-2 on sol ser molt hàbil a l'u contra un, a més de ser un futbolista molt profund per arribar a línia de fons i posar bons centres als davanters.

Morente és un jugador versàtil, amb una gran capacitat d'associació i bon xut, que també pot jugar tant per dins com, ocasionalment, a cama canviada des d'on busca perfilar la diagonal cap al centre per rematar a porteria. Als seus 27 anys, Morente té clar que el seu futur al club il·licità s'ha acabat, i veu el Cadis com l'oportunitat d'or per tornar a primera divisió.