Muntatge amb l'Estadi de Montilivi, Yan Couto i Savinho al centre, el logo del Girona CF a dalt a l'esquerra i un cercle amb el trofeu de la Champions League a dalt a la dreta

Bones notícies per al Girona de cara a la temporada que ve

El club català segueix ultimant els detalls per la propera estrena europea

El Girona CF està davant del seu millor any de tota la seva història, tercer classificat a la lliga EA Sports mancant 7 jornades i amb un matalàs de 8 punts respecte a l'Athletic Club, és el que separa l'equip de Michel Sánchez de poder disputar la propera Champions League.

El club, sent coneixedor de la nova aventura que començarà a gaudir el proper curs prepara ja tots els assumptes legals com també el que a confecció de plantilla es refereix per poder afrontar tant competició domèstica com europea amb plenes garanties.

El futur de Yan Couto i Savinho

Els dos internacionals pel Brasil han estat una de les revelacions aquesta temporada. El lateral de Curitiba gaudeix de la seva segona temporada al quadre català i ha demostrat un gran talent futbolístic amb un desplegament portentós en atac i una capacitat superlativa de tancar la banda dreta. Tot i els rumors que alguns grans d'Europa ho puguin pretendre, avui Yan Couto somia jugar la Champions amb l'elàstica del Girona .

Per la seva banda, Savinho ha dut a terme una explosió meteòrica als seus 20 anys i que li han valgut la trucada de la canarinha. El seu gran poder de desequilibri per banda esquerra ha sorprès molts i el club tem que, igual que Yan Couto, en pertànyer al City Group pugui recalar a les files del Manchester City la temporada que ve. Savinho ha disputat 29 partits en què ha marcat 8 gols i ha donat 7 assistències .

Sávio Moreira "Savinho" 2024 - Magic Skills, Goals & Assists | HD

Quique Cárcel tranquil·litza l'aficionat del Girona FC

La UEFA ja va aprovar el juliol del 2023 que els equips que fossin de la mateixa propietat o inversor poguessin disputar les mateixes competicions europees. Més en concret, el màxim organisme europeu va fer una modificació de l'article 5 del reglament sobre competicions de clubs de la UEFA, en què va acceptar que equips del mateix propietari poguessin disputar la mateixa competició.

En aquest cas, es va donar via lliure que Aston Villa i el Vitòria Guimaraes, d'una banda, del Brighton i el Royal Union Saint Gilloise, de l'altra, i del Milan i el Tolosa, que comparteixen entre si el mateix propietari, poguessin disputar la UEFA Europa League sense cap mena de problema.

En aquesta línia, Quique Cárcel, director esportiu del Girona FC, és optimista sobre el fet que Girona FC i Manchester City disputin conjuntament la propera edició de la Champions League . Quique Cárcel, ho va expressar en una entrevista al programa 'Tot Rodó' va afirmar que: “S'estan fent les primeres reunions amb UEFA per contemplar, a nivell legal, què podem fer”.

Sobre les possibles cessions que puguin continuar venint de Manchester

Sobre la possibilitat de seguir tenint jugadors cedits del Manchester City, Quique Cárcel va ser clar en el sentit que es podria seguir donant i sent molt taxatiu confirmant que: “ El Girona no es pot aprofitar d'aspectes econòmics pel que fa al grup, però això que es rumoreja sobre que el club no podrà obtenir cap cessió del City no crec que sigui així. Avui dia, crec que sí que es podrà” .

Així doncs, Yan Couto podria seguir amb la seva quarta temporada al club gironí, així com Savinho complir el seu segon any amb el club català. El fet de poder competir a Champions League l'any que ve augmenten els números perquè totes dues romanguin a Montilivi, al marge dels rumors que s'han sentit de les seves possibles sortides a altres clubs o al mateix Manchester City.