Muntatge amb l'Estadi del Camp Nou, Carlos Herrera i un cor trencat i l'escut del Barça a la part superior dreta

Carlos Herrera la fa grossa contra el Barça amb una frase que no agrada als socis

El periodista de la cadena COPE revela perquè va deixar de ser del Barça

Carlos Herrera és un dels periodistes més mediàtics a nivell nacional. El veterà locutor de la cadena COPE no ha amagat mai el seu color polític ni la seva animadversió cap a qualsevol ideologia d'índole independentista. No en va, Herrera era bètic i blaugrana des de petit fins que va passar alguna cosa.

La seva afició pel Barça li venia des de ben petit, ja que Herrera va néixer a Cuevas de Almanzora, però sent un nen va arribar a Barcelona amb els seus pares tenint l'oportunitat de poder gaudir dels partits del Barça al Camp Nou . Per aquest fet, Herrera es va confessar sempre un fervent seguidor de Johan Cruyff a qui va veure jugar amb l'elàstica culer.

Herrera va reconèixer que ''a mi em va portar de la mà el meu oncle Pablo a conèixer el Camp Nou una tarda nefasta en què l'equip va empatar amb l'Sporting de Gijón . O potser va perdre, no recordo bé. Em va semblar entrar en un temple del qual em va dir alguna cosa que no em podria separar mai. Seguia el Betis, però vivia a Barcelona, i ja d'adolescent ajuntava algunes gosses per anar a l'última fila de la grada nord i seguir entre apassionat i frustrat l'equip de la ciutat”.

L'independentisme fa que Herrera trenqui amb el Barça

Però el seu divorci amb el Barça va tenir lloc quan el Barça es va posicionar a favor de l'independentisme i del 'procés' . Fet que va fer que Herrera es desvinculés de la seva afició per el club blaugrana per sempre, passant a ser el Reial Betis el seu club, i més sabent que el locutor radiofònic està establert a Sevilla.

Herrera ho va reconèixer en una recent entrevista amb Bertín Osborne quan va afirmar que: "Sóc bètic. Barcelonista he estat molts anys també, el que passa és que, arran del posicionament del Barça amb l'independentisme català, del qual sóc feroç enemic, vaig dir que mai més. I mai més ha estat.

Anécdota de lo ocurrido durante una entrevista a Rocío Jurado

Unes paraules que no han agradat al barcelonisme, que si s'ha caracteritzat per alguna cosa és per ser un moviment transversal que aglutina seguidors de totes les índoles i ideologies polítiques. Però que en el cas de Carlos Herrera ha estat el detonant per trencar qualsevol vincle amb la seva afició i seguiment al FC Barcelona.