Muntatge amb l'equip del Màlaga i una ombra negra amb l'escut del Real Betis

El Betis s'emporta a la perla del Màlaga

El club andalús s'avança a altres equips com el Barça que també hi estaven interessats

Els equips estan mirant de captar joves talents de cara assegurar-se plantilles competitives i de futur o, en altra mesura, poder revaloritzar fitxatges de joves perles que després puguin vendre per una elevada quantitat de diners al mercat de fitxatges.

Són molts els equips que estan molt pendents de les competicions de futbol base per detectar aquells potencials talents que puguin donar un plus de qualitat als seus equips i, al seu torn, poder guanyar econòmicament en una futura venda del futbolista.

El Betis s'emporta Samu Román

I un d'aquests joves talents era al Màlaga. És Samu Román que, als seus 17 anys , ja era a l'agenda de molts clubs de primera que pretenien aconseguir els seus serveis. L'equip que ha aconseguit endur-se el gat a l'aigua ha estat, finalment, el Real Betis Balompié .

Román ha signat amb el club andalús per dues temporades amb una altra d'opcional. Román, és un lateral esquerre, que ha estat internacional sub-16 amb l'espanyola i que ja ha estat convocat per a alguns entrenaments amb la sub-17 que dirigeix l'exfutbolista Julen Guerrero. Amb aquest fitxatge, el Betis s'avança a altres equips que pretenien Román com el Barça, l'Atlètic de Madrid, el Sevilla i el Vila-real FC.

Gran competència al lateral esquerre

A priori, Román arriba al Benito Villamarín per reforçar una posició molt ben coberta aquesta temporada. Actualment, el Reial Betis té al lateral esquerre del primer equip Juan Miranda i el brasiler Abner Vinicius, però el primer acaba contracte i no ha arribat a un acord per renovar, amb ofertes molt poderoses com la del Milà , i el segon pot sortir traspassat a l'estiu.

Davant d'aquesta tessitura, el club bètic ja ha sondejat el mercat i s'ha mostrat interessat en dos noms. Un és el lateral argentí de l'Olympique de Lió, Nicolás Tagliafico. A més, també es treballa per aconseguir els serveis de Marc Cardona de la UD Las Palmas.

El Màlaga davant la fugida de molts dels seus talents

El Màlaga està pagant el fet de jugar a la categoria de bronze del futbol espanyol, i això es tradueix en la sortida de jugadors que estan destacant al club malagueny. L'entitat andalusa no té poder de retenció d'aquests futbolistes. Doncs el cas de Román es podria sumar als ja coneguts de Pablo Fornals, Isco Alarcón, Manuel Pellegrini i Juanmi. Tots s'han vist temptats pel fet de poder jugar a categories superiors i professionals del futbol espanyol.