Muntatge amb el Juvenil B del Barça, una ombra negra al centre i un cercle difuminat a dalt a la dreta

El fill d'un mite del Barça –i no és Ronaldinho– que destaca al planter

El fill d'una llegenda del Dream Team ja és jugador blaugrana

El Barça ha tingut grans jugadors en la seva llarga història de vida, de fet, un dels moments de més esplendor, futbolísticament, parlant va ser la generació del Dream Team a principis dels anys 90 i que com a colofó van portar les vitrines del club la primera Champions League aconseguida a Wembley doblegant a la Sampdoria per 1 gol a 0 que va anotar el central Ronald Koeman.

Moltes d'aquestes llegendes del club blaugrana han seguit, d'una manera o altra, lligades a l'entitat culer. Molts també han mirat que els seus fills provinguessin fortuna en les categories inferiors per veure si poden emular el que van fer els seus pares al seu dia. Un dels més destacats és el fill de Ronaldinho, actualment a les categories inferiors del FC Barcelona. Un altre dels que sembla que ho han aconseguit és el fill d'Albert 'Chapi' Ferrer.

Daniel Ferrer, fitxa pel Juvenil B del Barça

El fill del mític lateral dret del Barça, que va jugar entre els anys 1990 i 1998, ha vist com el seu fill ho acaba de fitxar el Juvenil B del Barça que dirigeix Pol Planas . En el cas de Daniel Ferrer es tracta d'un extrem dretà amb gran capacitat de desbordament i bon olfacte golejador . Juga en posicions més avançades de la que ho va fer el seu pare al seu moment.

Daniel Ferrer, format a les categories inferiors de l'Elx, i fitxat per l'Europa, va destacar en un partit, el mes de novembre passat, amb l'equip del Nou Sandenya contra el FC Barcelona, en què Ferrer va aconseguir anotar els dos gols amb els que l'Europa es va imposar a domicili al Barça per 1 gol a 2. Allà va aixecar el gran interès del club per aconseguir els seus serveis i que, finalment, ha acabat concretant-se.

El somni de Daniel Ferrer d'arribar al primer equip

Com ha passat recentment amb Lamine Yamal o Pau Cubarsí, el somni de Ferrer és poder arribar algun dia a debutar amb el primer equip . El jove extrem és juvenil de segon any i s'incorpora a les files del Juvenil B. Ferrer vol seguir els passos del pare que va ser un dels referents de l'època més daurada del club blaugrana.

Ferrer forma part d'aquesta generació del 2007 que està trencant etapes a passos de gegant i que espera que la seva evolució dins del futbol formatiu culer pugui arribar algun dia el premi de jugar amb els millors futbolistes al primer equip.

'Chapi' Ferre, una llegenda del barcelonisme

El seu pare, Chapi Ferrer va escriure una de les pàgines més daurades de la història del FC Barcelona. Va ser partícip de la primera Champions League aconseguida a Wembley. A més, en els seus 8 anys al Barça, va ser capaç d'aixecar 11 títols , més enllà de la Champions esmentada, destaquen 5 lligues, 4 Supercopes d'Espanya i una Copa del Rei. Ferrer va acabar penjant les botes al Chelsea de la Premier Legue. Amb l'esperança dipositada al seu fill perquè pugui triomfar al club dels seus amors.