Muntatge de l'equip de planter del Real Betis amb un cercle difuminat a la part superior dreta

El Barça no aconsegueix endur-se a la perla del planter del Real Betis

Després de passar proves amb el Barça tot apunta que renovarà pel Reial Betis

El FC Barcelona aprofita els diferents tornejos de futbol base per exhibir el talent que té a les seves plantilles, però també és una bona oportunitat per als diferents esquivadors del club per detectar els possibles talents d'altres equips participants.

A la passada edició de la Lliga FCFutures va ser un bon aparador per als tècnics blaugranes per prendre nota d'aquells jugadors que van destacar més durant la realització del torneig. I el Barça va poder comprovar la clara tendència ascendent d'un jugador que ja tenia detectat des de feia mesos.

Tiago Polo, la perla bètica a l'agenda culer

Després del torneig a Maspalomas, el Barça va confirmar el seu interès pel talentós davanter de Real Betis, Tiago Polo . De fet, el club blaugrana ja va tenir a prova el jugador durant les últimes dates de Nadal per intentar reclutar-lo. Recordem que el Barça ja va fer el mateix amb joves futbolistes andalusos com van ser el cas de Juan Miranda, Fermín López i Gavi.

¡El Real Betis se proclama campeón de Andalucía en categoría alevín! 🏆💚 | Highlights ⚽

Tiago Polo és el líder de l'equip infantil és el Real Betis, tot el joc ofensiu passa per les seves botes i té una qualitat a nivell tècnica fora de sèrie per a un jugador de tot just 12 anys . Aquests requisits van encendre les alarmes al Barça per aconseguir el jugador i poder reclutar-ho per a La Masia.

Tiago Polo, ja té paraula la renovació amb el Real Betis

No en va els esforços del conjunt culer per portar Tiago Polo a enfundar-se la samarreta del Barça, la realitat és que les converses dels pares del jugador i els directius del conjunt andalús estan molt avançades i cobrar avantatge respecte a les aspiracions que té Barça d'emportar-se la jove perla bètica.

Però el Barça no ha estat l'únic que ha mostrat el seu interès a Tiago Polo, ja que altres equips com Manchester United o Sevilla ja ho van voler fitxar fa 3 anys quan amb prou feines tenia 9 anys . Tiago és un valor emergent que va creixent a passos de gegant i que el club de l'Heliópolis s'està encarregant de blindar-lo.

Cal recordar que Tiago Polo va ser reclutat pel Reial Betis l'estiu del 2020, amb 9 anys, procedent del CD Diocesà de Càceres, després de militar també al Rierol de la localitat extremenya de Arroyo de la Cruz, on va jugar el seu pare. Tiago és fill de Santi Polo, que va jugar força temporades a Segona B, passant per les files d'equips com el Mar Menor, Múrcia B, Ciutat de Llorca, La Unió, La Roda, Rierol i Cacereño, i que va arribar a jugar als juvenils del RCD Espanyol. Les possibilitats que el seu fill deixi el Betis són, avui dia, molt escasses.