Ferdi

L'Atlètic de Madrid vol un dels millors laterals de l'Eurocopa

Els blanc-i-vermells es fixen en una de les sensacions del torneig de seleccions

És una de les sensacions de la selecció turca; no està passant desapercebut durant aquesta Eurocopa. Al seu país, ha fet una gran temporada amb el Fenerbahçe, tot i no poder guanyar la lliga. El seu valor de mercat s'ha disparat els darrers anys; és un jugador amb una enorme projecció.

Segons informen FANATIK i HABER MERKEZI, el club matalasser està interessat a Ferdi Kadioglu, una de les grans sensacions del futbol turc. Als 24 anys s'ha destapat com un lateral de molt recorregut i els matalassers estan pendents del seu futur. Ferdi va néixer a Holanda, a la ciutat d'Arnhem, i va adquirir la nacionalitat turca pels seus pares.

La joia que se li va escapar a Holanda

Va decidir representar el combinat dels seus progenitors, i des de l'any 2022 és un fix a la Selecció de Turquia, si bé va passar per les categories inferiors dels Països Baixos. El Fenerbahçe valora Kadioglu en 40 milions d'euros, una xifra a què l'Atlètic de Madrid no arribarà.

Els madrilenys, per a aquesta posició, no destinarien mai més de 25 milions d'euros, gaire lluny de les xifres dels otomans. El Borussia Dortmund va ser un altre dels equips a sondejar la situació del lateral esquerre, i tampoc va entrar en profunditat en saber el preu.

Simeone busca un lateral esquerre

Ferdi Kadioglu té contracte amb el Fenerbahçe fins al 2026, una valoració de 21 milions d'euros, segons Transfermarkt. A l'Atlètic de Madrid estan atents a una opció de mercat que consideren interessant.

Després de la sortida de Mario Hermoso i els dubtes que té Simeone amb Reinildo Mandava, la banda esquerra necessita de cares noves. Si arriba a l'Atlètic, encaixa al sistema de Simeone amb els carrilers ben oberts, malgrat tenir la competència de Samu Lino. El brasiler ha estat l'elegit per l'entrenador argentí durant la majoria del curs, i s'ha apoderat del carril amb 8 gols i 8 assistències.

Competència amb Lino i Reinildo

El turc podria donar-li descansos i elevar la competència de la zona, ajudant a enfortir un Reinildo que parteix darrere de Lino. Kadioglu és un lateral molt ofensiu, amb molta velocitat i recorregut. Li agrada anar a l'atac amb decisió i té molta arribada; aquesta temporada ha sumat 3 gols i 5 assistències.

Va iniciar la seva carrera al NEC Nijmegen, on aviat es va començar a veure el seu potencial des d'una edat primerenca. El seu debut es va produir als 16 anys en tota una Eredivisie, i en aquests dos anys va créixer a passos de gegant.

Amb només 18 anys, després de 76 partits disputats es va anar traspassat al Fenerbahçe, on porta 199 partits jugats i ha estat campió de la Copa de Turquia a la temporada 22/23. Juga a l'equip d'Istanbul des de l'any 2018.