Pedri i l'Hospital de Barcelona

Bones notícies amb la recuperació de Pedri

El Barça pot respirar alleujat després de conèixer que la lesió de Pedri no és tan greu i que el canari podrà tornar abans del que s'esperava

Que la carrera de Pedri està estancada és una realitat més que palpable, ja que el migcampista culer no és al nivell d'abans. I hi ha un condicionant contundent que està provocant això: les lesions. El canari s'ha habituat a passar setmanes a la infermeria darrerament i aquesta tendència sembla no estar disposada a marxar.

El cap de setmana passat, Pedri va caure lesionat just uns instants abans que arribés el temps de descans del duel que enfrontava a Athletic i a Barça. El '8' culer abandonava el verd amb llàgrimes als ulls mentre es queixava de molèsties, de nou, a la cuixa dreta. I aquesta no és la primera vegada que pateix una lesió en aquesta part del cos, tampoc la segona ni la tercera.

Sense anar més lluny, aquesta temporada ja s'ha perdut 15 partits amb el Barça a causa de dues diferents lesions a la cuixa dreta. Són en total 129 dies que aniran a l'alça després de la seva recaiguda a San Mamés. Tot i això, encara que al principi s'augurava com un llarg procés de recuperació, finalment tornarà més aviat del que s'esperava.

Pedri is the most ELEGANT player in the world.

Esperança amb Pedri

El Barça sol ser escarit als seus comunicats sobre lesions i no sol determinar el temps de baixa dels seus futbolistes. Així i tot, el diari Sport assegura que Pedri estarà de tornada màxim al mes de maig. Per tant, si això es compleix, el migcampista podrà fer front a l'últim tram de la temporada amb el Barça i disputar l'Eurocopa 2024 amb la Selecció Espanyola.

Tot i les llàgrimes del primer moment, Pedri s'ha posat per la tasca de recuperar-se com més aviat millor. De fet, ja dilluns, en tornar de Bilbao, va començar els seus exercicis de recuperació just després de sotmetre's a les proves mèdiques a primera hora del matí.

Amb tot, encara que aquesta sigui la seva tercera lesió des de començament de temporada, el migcampista de Bajamar segueix entestat a triomfar amb el Barça. Es perdrà partits transcendents, com la tornada dels vuitens de la Champions i els quarts de final, si és que els blaugranes hi accedeixen.

A més, tampoc podrà participar en duels rellevants a la batalla per LaLiga, com la de l'Atlètic de Madrid o la de Las Palmas, el seu exequip. El Clàssic se celebra el 21 d'abril i la seva presència encara no es pot garantir, però tampoc no es pot descartar del tot. Tot dependrà de la seva evolució durant les pròximes setmanes.

Frenkie de Jong, que també va caure lesionat diumenge passat a San Mamés, estarà de baixa, si es compleixen els presagis, prop d'un mes. Fins llavors, Xavi té un enorme percal a la medul·lar amb l'absència de dos dels seus migcampistes titulars.