Diego Pablo Simeone en una roda de premsa amb l'Atlètic de Madrid

Atlètic de Madrid: Diego Pablo Simeone inclou un altre davanter a la llista de desitjos

L'Atlètic de Madrid ja prepara els propers mercats de fitxatges

El Cholo Simeone vol donar vida a l'atac de l'Atlètic de Madrid. És cert que Depay ha arribat per refrescar el seu atac, però així com ell va arribar, també van sortir jugadors com Joao Felix i Carrasco. Ja sigui que aquests jugadors es quedin o acabin marxant, el Cholo necessita millorar immediatament el seu atac.

Quin jugador vol que fitxin?

El jugador que el Cholo Simeone vol que l'Atlètic de Madrid fitxi és un jove noruec, d'origen nigerià, de 18 anys d'edat anomenat Antonio Nusa, que actualment juga al Club Brujas. Aquest és un dels grans talents de la primera divisió de Bèlgica i no hi ha cap mena de dubtes sobre el teu talent. És capaç de jugar com a davanter extrem i davanter centre, la seva condició física ho fa capaç de jugar en les dues posicions. Durant la temporada 2022-23 va jugar un total de 26 partits, en què va anotar 2 gols i va fer 1 assistència.

Ara bé, el problema és que encara li queda contracte amb el Club Brujas. Manté contracte amb el club fins al 2027, cosa que és força temps. L'única manera que acabi arribant a l'Atlètic de Madrid és mitjançant una cessió o mitjançant una compra directa.

És possible que Antonio Nusa arribi a l'Atlètic de Madrid?

Les probabilitats que això acabi passant són considerablement altes Per què ho diem? Perquè tot i que Antonio Nusa és una gran jove promesa, no apareix al far del futbol europeu. Per això no hi ha tants equips interessats a fitxar-lo. Aprofitant l'absència d'altres equips, l'Atlètic pot intentar fitxar-lo. De moment tenen oportunitats de fitxar Antonio Nusa, ja que el seu valor de mercat és de 4 milions.