Muntatge amb una imatge de futbolistes de l'Athletic Club celebrant un gol ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle i difuminat, el futbolista referenciat a la notícia

L'Athletic Club es gasta 15 milions en l'extrem somiat i arribarà a l'estiu

Signarà per 4 temporades amb els lleons

L'Athletic Club està en una clara dinàmica ascendent i satisfà una de les millors temporades que es recorden les últimes dècades. Amb el Txingurri Valverde, els lleons han trobat la seva millor versió, amb uns excelsos germans Williams, i desplegant un joc molt intens i sent letals a les àrees.

Ara com ara, marxen cinquens a la lliga i amb aspiracions d'arribar a llocs de Champions League, a més d'estar ja a la final de la Copa del Rei. Tot i que aparentment sembla que el conjunt bilbaí no necessita molts reforços o retocs a l'equip, la secretaria tècnica ja té lligat un crac que arribarà al mercat d'estiu.

Álvaro Djaló arribarà a Bilbao procedent del Braga

L'Athletic Club ha signat el davanter del Braga, de 24 anys, per a les properes 4 campanyes. Pagarà 15 milions d'euros a l'equip portuguès. Djaló entra dins de la política que té el conjunt biscaí de fitxar jugadors de la terra, ja que Djaló és nascut a Madrid, però des de ben petit es va criar a Biscaia. Una política de fitxatges que l'Athletic segueix de manera impol·luta i per això Djaló encaixaria en els paràmetres de la secretaria tècnica, i que ha estudiat el fitxatge atenent-se als números que porta aquesta temporada.

I és que Djaló ha disputat un total de 36 partits en què ha anotat 14 gols i ha donat 3 assistències comptant totes les competicions que ha disputat.

Villalibre i Berenguer els perjudicats per l'arribada de Djaló

L'arribada de Djaló a l'Athletic Club comportaria conseqüències negatives per a dos jugadors que, actualment, no són titulars com Villalibre i Berenguer. En el cas de Villalibre a penes ha tingut protagonisme a la Lliga i només els minuts de rotació a Copa han estat els que el davanter de l'Athletic ha pogut gaudir fins ara.

El cas de Berenguer ha estat un jugador revulsiu per a Valverde, de segones parts, i que tot i que el seu contracte es renovarà automàticament fins al 2025, han estat diversos equips de la Premier els que el tindrien al radar per a la temporada que ve, i encara més si l'arribada de Djaló, unit als germans Williams, Guruceta i Sancet, el priven de poder tenir minuts per explotar el seu potencial.

Djaló tindria un encaix perfecte a l'esquema de l'Athletic

Djaló pot ser un gran complement en atac als germans Williams, ja que és capaç de jugar lluny de l'àrea i moure's entre línies i ser un jugador difícil de detectar pels rivals. El seu encaix amb els germans Williams podria ser perfecte, a més de posseir un gran eslàlom en un equip que es mostra voraç en les contres sortint com a fletxes i sent letals a l'àrea rival. L'arribada de Djaló pot apuntalar el projecte de Valverde de veure el seu equip competint l'any que ve amb els grans clubs d'Europa.