Muntatge amb l'Estadi Heliodoro Rodríguez López i una ombra negra al centre amb l'escut del Tenerife

Apareix un altre candidat per a la banqueta del Tenerife

El club de Tenerife tindria un pla B per a la seva banqueta la temporada que ve

Ve sent notícia els últims dies sobre qui serà el nou llogater de la banqueta del Tenerife la propera campanya. El que és segur és que l'actual tècnic, Asier Gaditano, no seguirà el proper any dirigint el Tenerife tot i que el club canari pugi a la lliga EA Sports.

El Tenerife ocupa actualment la 12a plaça de la taula classificatòria tenint els play off d'ascens a primera a 10 punts de distància, cosa que sembla força complicat que l'any que ve competeixi a la màxima categoria del futbol espanyol. Amb tot això, des de les oficines del club ja es treballa per donar forma al nou equip tècnic que hagi de treballar la propera campanya.

Paco López és el pla B del Tenerife

I fruit d'aquest treball el Tenerife ja tindria un pla B per si la primera opció per dirigir la banqueta, l'ex de l'Almeria Vicente Moreno, no arriba al club insular . Vicente Moreno ha estat sonant els darrers temps com la primera opció, però l'acord no està tancat encara avui dia.

Amb tot això, el Tenerife treballa amb la possibilitat de portar Paco López si l'opció Moreno fallés. Paco López és del gust de la directiva, ja que va aconseguir pujar la temporada passada al Granada guanyant la Lliga Hypermotion encara que el mes de novembre passat va ser destituït pels mals resultats de l'equip. L'equip nassarita continua ocupant llocs de descens a la lliga EA Sports.

La RAJADA de PACO LÓPEZ

Experiència a Primera Divisió

El tècnic valencià compta amb una dilatada experiència a les banquetes, ja que n'ha dirigit un total d'11 des que és entrenador de futbol. A més, les últimes experiències han estat amb equips de la màxima categoria. Més enllà de l'esmentat Granada, també va dirigir entre el 2018 i el 2021 l'UD Levante en primera divisió , encara que l'equip granota acabaria descendint al cap d'un any, el 2022.

Pel que fa a l'estil de joc dels equips de Paco López destaquen pel seu gran desplegament a nivell ofensiu, pressionant molt amunt la sortida de pilota de l'equip rival però que de vegades no té un cert replegament defensiu quan l'altre equip aconsegueix trencar la pressió que planteja Paco López. Això sol portar a veure partits molt vertiginosos d'anada i tornada que per a l'espectador és molt atractiu de veure.

Passi el que passi aquest any amb el Tenerife, l'opció d'un entrenador contrastat i bregat, tant a primera com a segona divisió, com Paco López està a sobre de la taula del club insular, sempre que es declini la contractació de Vicente Moreno.