Andreas Christensen en un vídeo promocional

L'equip TOP d'Europa que vol endur-se Andreas Christensen

Andreas Christensen segueix sumant pretendents

Andreas Christensen no té assegurada la continuïtat al Barça. En aquest principi de temporada ha continuat sent titular malgrat la competència més elevada en la posició de central. El club català té fins a 4 centrals que serien titulars a molts equips de primer nivell d'Europa. Koundé i Araujo ja havien demostrat la seva qualitat tot i que el primer ha baixat lleugerament el nivell i ara s'hi ha sumat Íñigo Martínez, que s'ha adaptat ràpidament a l'equip culer encara que s'ha lesionat quan en millor forma estava.

Thomas Tuchel demana el fitxatge d'Andreas Christensen

El central danès va arribar al FC Barcelona, amb el cartell de suplent, ja que la titularitat estava gairebé garantida per a Piqué i per a Araujo. Tot i això, Andreas Christensen va saber aprofitar totes les seves oportunitats i en pocs partits va aconseguir posicionar-se com un dels líders de la defensa. La seva bona sortida de pilota i solidesa defensiva van fer que Xavi l'escollís davant de Piqué. Christensen aconsegueixo revaloritzar-se i convertir-se en un dels millors defenses d'Europa en tan sols una temporada amb el Barça. Això ha fet que equips com el Bayern Munic es fixin en el futbolista de Dinamarca. Segons rumors que vénen des d'Alemanya, seria el mateix Thomas Tuchel qui hauria sol·licitat a l'equip alemany la incorporació del danès.

Andreas Christensen is Underrated

L'entrenador alemany coneix a la perfecció els atributs físics i mentals d'aquest central, i per això ha sol·licitat al Bayern iniciar el procés de compra. El jugador té contracte fins al 2026, i per això l'operació de sortida no serà gens fàcil, ja que el Barcelona necessita diners i considera el futbolista com una peça clau per a l'equip. Segons informen diversos mitjans, el Barça no considera intransferible el central, però no acceptaria menys de 40 o 50 milions d'euros.

Andreas Christensen podria pressionar per sortir

Andreas coneix perfectament l'estil de joc de Thomas Tuchel i sap que s'adapta perfectament les seves capacitats físiques i qualitats tècniques. D'altra banda, el futbolista danès ha demostrat que la pressió de les aficions l'afecta en el rendiment esportiu, i precisament els seguidors del Barça són molt crítics i exigents. A Munic no hauria de competir per un lloc a la titularitat, ja que Tuchel li hauria garantit ser un titular a la seva plantilla.