Eder Militao en un estadi de futbol

Militao emociona els merengues amb imatge de la seva filla amb equipació del Reial Madrid

Eder Militao és molt actiu en xarxes socials

Eder Militao vol donar un missatge de motivació! El Reial Madrid està enfrontant una plaga de lesions i la situació no sembla millorar, un fet que està generant molta incertesa entre els aficionats del club blanc. És per això que el defensa central Éder Militao ha volgut compartir una foto de la seva filla amb la samarreta oficial del Madrid.

Eder Militao, una lesió que l'allunya dels terrenys de joc

A la primera setmana de la Lliga, Éder Militao va haver d'abandonar el partit a causa d'una lesió. Inicialment, el cop no semblava tan greu, per la qual cosa es pensava que el jugador no estaria gaire temps fora. Tot i això, després de diversos exàmens mèdics, es va determinar que el jugador estaria allunyat dels terrenys de joc per un llarg període de temps. "Després de les proves realitzades al nostre jugador Éder Militão se li ha diagnosticat un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre. El jugador serà intervingut quirúrgicament en els propers dies", va assegurar el Reial Madrid en un comunicat quan el futbolista es va lesionar a l'agost . Podria tornar al març o abril.

Un missatge d'alegria i esperança a les xarxes socials

Després de la lesió de Thibaut Courtois, se suma el defensa central Éder Militao, dos pilars de l'equip, que seran fora almenys mitja temporada. Si això fos poc, s'ha tornat a lesionar l'estrella brasilera Vinicius Junior, que estarà de baixa aproximadament dos mesos. Aquestes notícies han afectat molt els aficionats blancs, ja que veuen el possible títol de lliga molt llunyà per totes les dificultats que l'equip haurà d'enfrontar.

Amb l'objectiu de millorar els ànims, el capità madridista ha volgut compartir amb tots els aficionats blancs una foto de la seva filla amb una samarreta del Reial Madrid. Això ho fa per transmetre un missatge d'esperança, indicant que, malgrat la lesió, la ment està amb l'equip i que espera tornar al més aviat possible.

Les mostres de suport no es van fer esperar, ja que només unes hores després de publicar aquesta fotografia, els seguidors del futbolista van expressar el seu suport amb missatges molt positius.