Muntatge d'un camp de futbol amb el logotip de la Lliga Hypermotion

Els 5 clubs de Segona Divisió més populars a Instagram

La llista de clubs amb més èxit, tots amb un bon historial a Primera

Alguna vegada t'has preguntat quins són els clubs de futbol de segona divisió amb més interaccions a Instagram? Avui et mostrarem una llista breu amb els equips de LaLiga Hypermotion que més influència tenen a Espanya. El rànquing mesura les interaccions de les publicacions d'aquests equips –i no els seguidors totals– cosa que permet calibrar el grau de popularitat.

El Reial Saragossa ocupa el primer lloc amb 1,72 milions d'interaccions

El Reial Saragossa, un dels equips més emblemàtics de la Lliga Espanyola, cosa que es veu reflectida en el seu impressionant seguiment a les xarxes socials amb un total de 1.72 milions d'interaccions a Instagram. Els aragonesos lideren amb amplia avantatge respecte al segon classificat. Una popularitat que demostra que els seus seguidors volen tornar a Primera d'una vegada per totes, cosa que els està resultant molt complicada.

El Real Oviedo guanya fama amb 979.000 interaccions

El Real Oviedo disposa de 979,000 interaccions a les xarxes socials, demostrant que el seu encant i estil de joc captiven els aficionats de tot el món. Tot i ser un equip de menor renom i història esportiva en comparació amb alguns dels seus competidors, el Reial Oviedo està guanyant terreny tant al camp com en línia i això es veu reflectit en la quantitat d'usuaris que visiten l'estadi. El conjunt asturià ha anat de menys a més aquesta temporada i lluita per estar als Playoffs d'ascens a Primera Divisió.

El Real Valladolid amb 957.000 interaccions: Un club en ascens

El Valladolid té gairebé un milió d'interaccions a Instagram. Aquest equip, que ha estat lluitant per guanyar-se un lloc a la primera divisió, per la qual cosa ha estat al focus d'atenció d'una audiència global. A causa d'això i de les seves recents participacions en primera divisió, la seva afició ha crescut molt a les xarxes socials.

El Levante UD i les seves 839.000 interaccions

El Levante UD s'ha guanyat un lloc al cor de molts aficionats a les xarxes socials. Aquest equip ha participat en un gran nombre de partits de màxim nivell, on ha aconseguit guanyar els grans equips d'Espanya. Gràcies a aquests milions de persones al món coneixen el Levante UD

El RCD Espanyol amb 698.000 interaccions

Tothom podria pensar que el conjunt periquito estaria més amunt però la realitat és una altra. L'Espanyol és el cinquè equip de la categoria de plata amb gairebé 700.000 interaccions. Tot i ser l'últim d'aquesta llista, és l'equip de segona divisió amb més pressupost. A més, posseeix un dels derbis més electritzants de la lliga espanyola, que es disputa entre el RCD Espanyol i el FC Barcelona. Caldrà esperar almenys fins a la temporada que ve perquè es pugui repetir.