Álvaro Valles i l'estadi Benito Villamarín

Álvaro Valles al Betis: Les condicions de l'acord pel porter de l'UD Las Palmas

El traspàs està pràcticament tancat

Que Álvaro Valles abandonarà l'UD Las Palmas aquest estiu és una cosa que ja coneixem des de fa uns quants mesos. L'excelsa campanya realitzada per l'arquer de La Rinconada l'ha posicionat a les agendes de grans clubs, principalment espanyols. I un dels que des del principi ha liderat la pugna, segons les informacions que hem pogut anar coneixent, ha estat el Real Betis.

El conjunt d'Heliòpolis ha de buscar un porter de forma obligatòria al mercat de fitxatges estival. Claudio Bravo finalitza el contracte aquest mes de juny i les dues parts van acordar no perllongar-lo. A més, la continuïtat de Rui Silva és, a hores d'ara, una autèntica incògnita, encara que tot apunta que està més a prop de sortir que de seguir al Real Betis.

Per tant, l'elenc sevillà està enormement necessitat d'un porter que es pugui postular com a titular de cara al pròxim curs. I l'elegit ha estat Álvaro Valles. Tot i això, sabedors del cartell que ha adquirit el seu porter, a la 'Unión Deportiva' no pensen regalar-li, ja que cal tenir en compte que encara li resta un any de contracte.

Amb tot, segons el diari Las Provincias, l'equip canari estaria exigint 8 milions d'euros al Real Betis. I, en principi, segons aquesta mateixa informació, el club verd-i-blanc acabarà acceptant, encara que de mala gana. Tot i això, d'altra banda, Relevo garanteix que aquestes altes pretensions de Las Palmas podrien suposar que els bètics comencessin a valorar alternatives.

L'interès a Álvaro Valles

Sens dubte, l'arquer de 26 anys ha estat una de les grans revelacions de la temporada. Als seus 26 anys ha viscut el seu curs d'explotació defensant l'arc de l'elenc 'pio -io' i ara farà un pas important en la seva carrera. Si finalment no acaba sent el Reial Betis, els pròxims colors que defensi el sevillà seran d'una entitat superior a la de Las Palmas.

I això s'ho ha guanyat a pols Álvaro Valles, que ha tancat la campanya amb números extraordinaris. Són 9 porteries a zero en 37 partits i, a més a més, ha estat el 5è porter amb més parades a tota LaLiga, 108 en 152 xuts rebuts (un 74,3%).

Gràcies a les seves bones actuacions sota pals a la 2023/24, el seu valor de mercat s'ha multiplicat per 15 en tan sols un any. Va acabar la temporada passada en 1 milió i ara resideix als 15.