Muntatge amb l'estadi de Montilivi, Yan Couto al centre, l'escut del Girona FC a dalt a l'esquerra i un cercle amb aficionats a dalt a la dreta

Gir total amb Yan Couto: Eufòria entre els aficionats del Girona

El Manchester City ha pres una decisió transcendental per al lateral brasiler

Yan Couto està vivint una temporada de somni al Girona FC. El lateral de Curitiba ha estat una de les peces clau a l'esquema de Michel Sánchez durant tot el curs i s'ha fet un fix al lateral dret de l'equip català.

Després d'una campanya històrica, el Girona FC ha acabat tercer a la Lliga EA Sports, capaç de guanyar els dos partits al FC Barcelona, i classificant-se per primera vegada per una competició europea i que no serà qualsevol ja que es tracta de la Champions League.

El Girona FC es quedarà en propietat a Yan Couto

Un dels temors per part de bona part de l'afició gironina era la continuïtat d'alguns dels que han estat els seus puntals i referents en aquesta temporada d'èxit. I un és Yan Couto. La seva continuïtat era un misteri i el Manchester City ha anunciat que si no arriba una gran oferta pel brasiler se'n desprendrà .

Tot això significa que el Girona està davant l'oportunitat de quedar-s'ho en propietat i evitar així qualsevol temptativa que pogués tenir el City per cedir-lo a un altre equip del City Group. Yan Couto, doncs, té totes les paperetes de poder quedar-se a Montilivi la temporada que ve.

Números de crac

Yan Couto ha enlluernat el món del futbol no només pels seus números sinó també pel joc que ha desplegat. Els registres són demolidors, i és que Yan Couto ha disputat 33 partits aquest any i ha aconseguit anotar 1 gol i donar fins a 10 assistències .

? Yan Couto ● Skills & Goals 2024 ► This Is Why Arsenal Wants Brazil International Full-back

El seu enorme desplegament físic combinat amb el bon balanç defensiu el converteixen a l'internacional pel Brasil en un dels millors a la seva posició. Aquest any ha tingut molt bona connexió amb el pitxitxi de l'equip com és Artem Dovbyk a qui l'ha nodrit de bones assistències arribant a línia de fons per posar en safata el gol. L'ucraïnès ha estat un altre dels jugadors que ha explotat a Girona i ha anotat 21 gols.

La crida de la canarinha

L'excelsa temporada de Yan Couto l'han portat a ser cridat per la selecció absoluta de Brasil, amb què va debutar el 12 d'octubre del 2023 davant Veneçuela substituint en la convocatòria el lesionat Vanderson. Yan Couto també disputaria el següent partit contra l'Uruguai, tots dos classificatoris per al Mundial del 2026 on el jugador del Girona espera ser-hi.