Jugadors de futbol del Real Oviedo celebren un gol

El 9 que Luis Carrión vol birlar al Real Oviedo per a l'UD Las Palmas

Seria el tercer futbolista que canviaria Oviedo per La Palma de Gran Canaria

A l'Estadi de Gran Canària tenen nou projecte. Després d'un bon curs sota les ordres de García Pimienta, la UD Las Palmas ara té nou entrenador: Luis Carrión. També procedent de terres catalanes, l'entrenador ha estat més a prop que ningú de tornar el Reial Oviedo a Primera Divisió; i per això s'ha guanyat el premi de dirigir un equip de LaLiga.

Una de les primeres decisions que va prendre Luis Carrión quan va aterrar a les Illes Canàries va ser proposar jugadors als directius de l'entitat. I algun d'ells procedent precisament de l'equip amb què acaba de rescindir contracte, el Real Oviedo. L'arribada de Viti sembla estar a prop de produir-se, però un altre dels noms que va recomanar el tècnic, segons Canàries7, va ser el d'Alemao.

La seva situació és molt complexa i s'augura pràcticament improbable que l'ariet pugui recalar aquest estiu a la Unió Esportiva. Tot i això, la idea dels directius, segons la font anteriorment esmentada, és la de valorar el seu fitxatge i tractar de negociar amb el Grup Pachuca, propietari del Reial Oviedo.

Operació complicada

El Grup Pachuca, tal com va anunciar el Reial Oviedo diumenge, després d'haver comprat en propietat el brasiler, ja hauria decidit tornar a cedir-li a l'elenc 'carbayón' una temporada més. El seu bon rendiment aquest any, anotant 7 dianes (2 d'elles al playoff), l'han convertit en un dels ídols de l'afició.

Per tant, si la UD Las Palmas pretén fitxar-lo, haurà de negociar amb l'ens empresarial mexicà. Tot i això, Jesús Ramírez, màxim accionista, ja va catalogar els canaris com a "club menor" després que Luis Carrión posés rumb a Las Palmas. Per això, l'escenari està una mica tens i no s'espera que el Grup Pachuca estigui molt disposat a fer-hi negocis.

La realitat és que el davanter del Reial Oviedo encaixava a la perfecció en allò que necessitaven els grocs. El president de la Unió Esportiva, Miguel Ángel Ramírez, ja va confessar fa unes setmanes que necessitaven dos davanters. I, si pot ser, que poguessin acoblar-se també a altres zones de la parcel·la ofensiva.

I encara que Alemao resideix habitualment en la posició de '9', també pot abastar sense cap problema les demarcacions d'extrem i fins i tot la de mitjapunta.