Una treballadora de Veritas

Cop d'efecte de Veritas

Veritas aconsegueix un contracte important

Veritas eco Food Service, filial del grup Veritas que opera al canal professional, ha doblat la seva presència en hotels en tan sols un any. Actualment ofereixen els seus serveis a més de 380 hotels que ofereixen productes ecològics certificats als seus clients. Aquestes xifres suposen un creixement del 106 respecte de les dades de fa un any.

Un augment que el grup atribueix al canvi d'hàbits de consum dels clients després de la pandèmia motivats per l‟interès en els productes saludables i compromesos amb el medi ambient. Segons les dades de la filial, el volum de distribució hotelera actual multiplica gairebé per 11, cosa que la companyia tenia el 2019, on servia 35 hotels.

Precisament, a partir del 2020, la companyia va presentar un servei de distribució a totes les cadenes hoteleres estatals, perquè en el moment de la nova obertura després de la pandèmia de la Covid-19, tinguessin una alternativa en el marc del consum ecològic, saludable, sostenible i de proximitat.

Com és l'empresa Veritas?

Veritas és una cadena de supermercats ecològics a Espanya, coneguda pel compromís amb la sostenibilitat i l'alimentació saludable. Fundada el 17 de gener del 2002, va obrir el seu primer establiment al barri de Sarrià, a Barcelona, amb l'objectiu de promoure una alimentació ecològica, certificada, sostenible i socialment justa. L'empresa s'ha centrat a canviar el sector alimentari i la manera com consumim, contribuint a preservar el món a través d'un consum més responsable.

Al llarg dels anys, Veritas ha experimentat un creixement significatiu, reflectit en la seva expansió a més de 80 establiments a diferents regions d'Espanya, incloent Catalunya, País Basc, Navarra, Illes Balears, Madrid i Andorra, així com a la Comunitat Valenciana sota l'ensenya Ecorganic. L'empresa també s'ha distingit per ser la primera cadena de supermercats d'Europa a rebre el segell B Corp el 2016, una certificació que acredita les empreses que generen un canvi positiu a la societat i al planeta.

Veritas s´esforça per oferir productes saludables i ecològics i ha implementat diverses mesures per preservar el medi ambient i millorar el benestar social. Entre aquestes mesures s'inclou la reducció de les emissions de CO2 en un 54% entre el 2015 i el 2020, gràcies a l'aplicació de millores com la instal·lació d'equips més eficients i el consum d'electricitat 100% procedent d'energies renovables. A la seva botiga en línia, Veritas ofereix més de 4.000 productes amb certificació ecològica, abastant des d'aliments fins a productes d'higiene i cosmètica. L'empresa s'ha compromès amb la sostenibilitat, la salut de les persones i l'entorn, la biodiversitat alimentària, la proximitat dels aliments i un consum conscient i responsable.