Tomás Molina a TV3

Tomàs Molina i la seva indirecta a TV3 després del fracàs electoral: Mala maror

L'home del temps de TV3 no s'esperava aquest mal resultat

Les eleccions europees van ser un desastre per als partits processistes, especialment ERC, que confluïa dins de la coalició Ara Republicas, que uneix ERC, Bildu i el BNG . El grup independentista, que es presentava a tot Espanya amb el sistema de circumscripció única, va aconseguir 3 eurodiputats, repetint el mateix resultat del 2019, però quedant-se molt lluny de les seves expectatives.

Diana Riba era el cap de llista. Com a número 2, es presentava Pernando Barrena de Bildu, Ana Miranda era la 3 en representació del BNG. El número 4 era Tomàs Molina, el conegut home del temps de TV3, que fa uns mesos va anunciar que deixava la pantalla per passar-se a la política. El meteoròleg és molt conegut pels espectadors de la televisió de Catalunya, ja que treballa a la televisió pública des dels seus inicis i també per la versió còmica del programa d'humor Polònia.

Amb els tres diputats, Tomàs Molina no ha entrat al Parlament Europeu. L'home del temps es troba ara sense una feina de política i sense una feina a TV3. Per poc temps. O, almenys això és el que vol ell, que ha demanat una readmissió. O ho ha insinuat. El dubte és saber quin càrrec ocuparà a la Corporació.

TV3 el 'l'ha fet fora' d'El Temps

TV3 va decidir prescindir dels seus serveis quan es va saber que era el número 4 de la llista de Ahora Republicas al Parlament Europeu. La Televisió de Catalunya pensava que era donar publicitat a una llista el fet que aparegués el seu dirigent en horari de màxima audiència.

Vol tornar-hi. Així ho ha deixat clar en una entrevista a Catalunya Nit , a Catalunya Ràdio amb Manel Alías: "Seré eurodiputat la segona part del mandat i estaré uns dos anys. Del 2027 al 2029. I mentrestant treballo a la tele. Avui he treballat, la campanya electoral l'he fet durant les meves vacances. Si no treballo no menjo. Ràdio. Un treballador de TV3 s'ha de poder presentar a unes eleccions.

És a dir, segons Tomás Molina, si ets periodista no pots fer allò que ha fet ell. Si ets un home del temps sí. Manel Alías no ho podria fer. Toni Cruanyes tampoc.

Pressions per tornar a la tele

“Jo no em veig com un polític. Em veig com un tècnic per fer les coses millor. No surto ara en antena, però un dia o altre podré tornar a sortir, suposo. Sóc un treballador, però no lligaré res amb la política"va explicar Molina.

"És diferent dir les notícies que pronosticar el temps. M'han apartat d'antena perquè era període electoral . No em fa por que els que voten Junts o el PP em comencin a veure d'una altra manera, no ho he percebut viatjant en campanya electoral. M'he sentit estimat com sempre”, va continuar.