Sílvia Orriols i Jordi Coma rient

[VÍDEO] Sílvia Orriols darrere les càmeres: El 'making off' que triomfa a les xarxes

El vídeo transmet el costat més proper i humà de la candidata d'Aliança Catalana

Queden menys de vint-i-quatre hores perquè els col·legis electorals a Catalunya obrin les portes i entrin els primers electors. La campanya electoral s'ha acabat i els principals candidats de cada partit gaudeixen de la jornada de reflexió, descansant després d'una campanya molt intensa en què han viscut moltes experiències.

Alea jacta est. La sort està tirada i aviat en sabran els resultats. Diumenge a partir de les vuit del vespre es coneixeran els primers sondejos a peu d'urna i, una hora més tard, a partir de les nou, sabrem els primers números. A mesura que avanci la nit i el percentatge escrutat augmenti, començarem a veure si s'han complert els pronòstics.

La campanya electoral de Salvador Illa es recordarà per haver-se referit a Lleida com a Lleida i al Baix Llobregat com a Baix Llobregat . La campanya d'ERC es recordarà per la capacitat de Pere Aragonés d'esquivar les preguntes sobre un possible tripartit. Igualment la recordarem per les contradiccions de Junts per Catalunya de considerar "extrema dreta" Aliança Catalana, però, en canvi, donar suport a la investidura d'un partit que va participar a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola.

La candidata d'Aliança Catalana, Sílvia Orriols, considera que aquesta campanya ha estat una “ experiència única” . En un vídeo publicat a xarxes socials, el partit independentista recorda els millors moments d'aquestes setmanes i se'n riu d'ells mateixos . Al making-off es poden veure moments graciosos, preses falses i ganes de treballar per a una Catalunya millor. "Riguem una estona junts, que la vida ja és prou dura..." , afegeix Orriols, en un tweet que la humanitza i l'allunya del discurs repetitiu i pesat sobre que el seu partit és d'"extrema dreta".

Els comentaris han arribat aviat. Els seus seguidors els han felicitat per una gran campanya i els han desitjat molta sort a les urnes. La paraula que més es repeteix és “il·lusió” . Són molts els catalans i catalanes que abans s'abstenien o votaven altres formacions processistes que ara donaran suport a l'alcaldessa de Ripoll.