Tomàs Molina durant un míting d'ER amb gent al públic escoltant i fent fotos

Ridícul de Tomàs Molina en el seu primer míting: Proposta surrealista involucrant TV3

El meteoròleg demostra que el mal moment d'ER durarà molt de temps

El meteoròleg de TV3 i candidat d'ERC a les eleccions europees del 9 de juny, Tomàs Molina, ha promès que intentarà "posar TV3 a Eurovisió" i que ja té el "compromís de Sigfrid Gras" , el director de la cadena de televisió catalana , per això. "I que vagi Coti x Coti!", va reblar al final del seu primer discurs a l'inici de campanya aquest dijous a la nit en un acte a la plaça de la Plana de Badalona.

Una proposta totalment surrealista si tenim en compte que perquè Catalunya pugui participar a Eurovisió primer ha de ser un Estat independent. I ER no està per la feina. La iniciativa tampoc depèn del director de TV3 per més que Molina presumeixi de la seva amistat. També hauria de saber que els temes han de ser originals i la cançó 'Coti x Coti' ja existeix.

A més, Molina ha assegurat tenir el "compromís" de la presidenta de la corporació catalana de mitjans audiovisuals, Rosa Romà, per "continuar treballant" en l'ús del català a les plataformes. Un cop més confonent partit i TV3, una cosa molt perillosa tractant-se de la televisió pública. "Molt bona nit... Ja ho he fet!". Així ha arrencat Tomàs Molina el seu primer míting de campanya aquest dijous a la nit a la seva ciutat, Badalona.

El meteoròleg televisiu s'estrena en política amb aquesta campanya i ha explicat que entre les "motivacions per anar a Europa" hi ha "treballar per fer el món més just i adaptat al canvi climàtic". "Intentaré portar el sentit comú català al Parlament Europeu", ha afegit.

Els compromisos de Molina

Com a número 4 de la llista d'Ara Repúbliques (la coalició d'ERC amb Bildu i el BNG) per a les eleccions al Parlament Europeu, Molina ha defensat el seu fitxatge amb els republicans destacant el caràcter "europeista", "d'esquerres" i "independentista" de la formació. Molina ha destacat que entre els seus compromisos hi ha TV3 a Eurovisió, una competició organitzada per la Unió Europea de Radiodifusió.

A nivell climàtic, Molina ha defensat que la UE ha de tenir un "paper" en la preservació dels pols. Finalment, el meteoròleg ha apuntat a l'espai: "¡Hem de fer alguna cosa amb els megamultimilionaris! Europa ha de participar en la regulació de l'espai".

Les enquestes pronostiquen una forta baixada d'ER en aquestes eleccions. Encara que els resultats de Bildu i del BNG siguin bons, és pràcticament impossible que la candidatura tregui el quart eurodiputat.