Muntatge amb imatge d'un restaurant de Moià. A l'esquerra una imatge amb una encaixada de mans

El restaurant que es traspassa, únic a la comarca, a tan sols 23 quilòmetres de BCN

Una gran oportunitat de negoci

El perfil de Repoblem a X (Twitter), compte que lluita contra la despoblació a Catalunya, ha publicat un tuit en què alerta sobre el traspàs d'un restaurant únic i excepcional.

Sota el titular de "per raons personals, es traspassa restaurant amb una cuidada decoració estil Bistrot francès, d'ambient íntim i familiar, i una oferta gastronòmica de qualitat, única a la comarca", Repoblem ha pujat un parell de fotografies del restaurant en qüestió, situat a la localitat de Moià, capital del Moianès, a poc més de 20 quilòmetres de Barcelona. És la població més important de l'altiplà del Moianès, que configura una comarca integrada per deu municipis que fins al 2015 pertanyien administrativament a les comarques del Bages (Calders, L'Estany, Moià, Monistrol de Calders i Santa Maria d'Oló), al Vallès Oriental (Castellcir, Castellterçol, Granera i Sant Quirze Safaja) i a Osona (Collsuspina).

La publicació ha obert un fil, en què es comparteixen algunes recomanacions i informació necessària. Apunten que el negoci podria créixer, si s'aprofités més l'aforament oficial, que és de 41 persones (actualment hi ha 24 places), obertura més dies a la setmana, sopars amb servei de copes -ho permet la llicència del local-, torns de caps de setmana o esmorzars. A més, aporten el detall de l'operació, que podria tancar-se per un preu aproximat de traspàs entre 75.000 i 100.000€, i un preu de lloguer de 400 euros mensuals.

El Barbolet

Es tracta del restaurant Barbolet, petit i encantador local al centre de Moià on vermutejar, menjar, picar, cervesar, tapejar, compartir i sopar. Amb terrasseta mini a l'interior. Entre les entusiastes opinions dels seus clients, hi ha afirmacions com ara: "Deliciós menjar, excel·lent qualitat"; "Un lloc encantador!"; "Lloc espectacular per menjar, tot el producte d'alta qualitat i cuinat amb cura, servei proper i atent. Provem les gambes a l'all riquíssimes, costell de 500gr de vaca vella a la brasa espectacular, i pastís de formatge casolà super esponjós. Del millor a Moià i rodalies"; "Ens havien parlat molt bé del restaurant, però tampoc esperàvem que ens encantés tant. La qualitat del menjar és excel·lent i el tracte també. Tornarem segur!" .

Opinions com aquestes han fet que la puntuació mitjana del Barbolet arribi a 8.48, segons l'opinió dels clients. Tot això és degut als seus preus raonables, no superiors a la mitjana, i, evidentment, a la seva reconeguda oferta gastronòmica. Si esteu buscant un negoci al món de la cuina, el Barbolet i la seva opció de traspàs o lloguer, s'entreveu com una gran oportunitat de negoci.