Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta una imatge amb un home content

Bonpreu presenta 4 ofertes de la setmana a un preu insuperable

Una varietat d'aliments en una promoció que no us podeu perdre

Els supermercats de Bonpreu i Esclat segueixen mimant a la seva clientela mitjançant unes promocions molt interessants. Molta atenció a les quatre noves ofertes que proporciona la cadena catalana.

L'oferta vigent de l'11 al 17 de juny està protagonitzada per quatre productes a un preu molt competitiu. Es tracta de xai barrejat, granel, a 13,99€/Kg; poma Golden Delicious, calibre 65-70, de procedència gironina i de primera categoria, en bosses d'1,5 kg, a 2,39€ la bossa; la mateixa poma Golden, però procedent de Lleida, al mateix preu; i meló sencer, la procedència del qual és Almeria, en varietat de pell de gripau, calibre 5 i primera categoria, 1,09€/Kg.

Propietats i beneficis

La carn de xai és molt identificable per la textura, el sabor i les propietats nutricionals. És una carn rica en proteïnes d'alt valor biològic, que contribueixen a l'augment i la conservació dels músculs. A més, la carn de xai ajuda a un millor creixement i al desenvolupament normal dels ossos dels més petits. Conté niacina, més coneguda per vitamina B3, que ens ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. Té vitamina B6 i B12, les quals contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari i una formació correcta de glòbuls vermells.

Per la seva banda, la poma Golden és una fruita d'extraordinàries propietats dietètiques gràcies als fitoquímics que conté, és molt nutritiva, i és una de les fruites més completes que existeixen. Està composta en un 85% d'aigua amb un valor hidratant alt i és molt rica en fibra. La poma Golden Delicious va aparèixer als Estats Units al comtat de Clay (estat de Virgínia Occidental). Va ser descoberta a la granja Mullins i comercialitzada més tard el 1914 quan els grangers van vendre els drets de producció a un viver. Actualment és una de les pomes més cultivades a nivell mundial. Va ser originada per una cruïlla fortuïta d'altres varietats de pomeres, possiblement les varietats Grimes Golden i Golden Reinette.

Finalment, el meló no només és una fruita sucosa i refrescant. Està carregada de vitamines i minerals amb múltiples propietats i beneficis per a la salut. El meló conté molta aigua, al voltant del 85%. 100 g de la seva polpa suposen tan sols unes 35 calories, aporta 8 g de glúcids, fibra (1%) i escassa quantitat de greixos (0,1%) i proteïnes (0,6%). La seva riquesa en aigua, potassi, àcid fòlic i vitamines antioxidants converteixen el meló en un aliment lleuger i molt saludable. Segons la nutricionista Tatiana Zanin, el meló és especialment destacable "per les seves propietats diürètiques i antioxidants, aportant beneficis per a la salut, com ara prevenir l'envelliment prematur i ajudar a perdre pes".

Fruita rica i saludable, ideal per a l'estiu i potser com a complement i contrast a les delicioses costelles de xai amb què haurem gaudit prèviament. Productes irresistibles a preus molt interessants, gràcies a aquesta nova promoció que ens ofereix la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat. Compres amb opció tradicional a qualsevol dels seus establiments, o bé a través de l'alternativa en línia.