Muntatge amb una imatge de la discoteca referenciada a la notícia i al centre l'emoticona d'un DJ

Reobre una discoteca mítica catalana: Ja pots comprar les entrades

Tots els detalls de la reobertura que molts estaven esperant

La discoteca Big Ben de Golmés (Pla d'Urgell) ja ha anunciat la data de reobertura. Serà el 5 d'octubre i obrirà amb les quatre sales de diferents ambients que havia tingut antigament. Les entrades es podran comprar a través de la web 'ticketmaster' i sortiran a la venda a un preu de 39 euros per sessió a partir del 23 de febrer.

L'organització preveu fer tres sessions més el 9 de novembre, el 5 de desembre i el 7 de desembre i s'ofereix un paquet de 156 euros amb entrada per cada dia programat i consumició. Per entrar caldrà ser més gran de 18 anys. Properament s'anunciaran més dies d'obertura com a final d'Any.

Les quatre sales de la discoteca que feia 9 anys que estava tancada són la Sala Plató, on es podrà escoltar música dels 90 i 2000, la Sala Planetari, amb música dels 80, la Sala House on hi haurà màquina i techno, i la Sala Univers , amb èxits de pop espanyol. L'empresa Bunker, que va anunciar l'adquisició del complex a finals de l'any passat, està fent treballs de conservació i adequació de la discoteca per millorar l'estalvi energètic en un 30% a tot el recinte.

Per l'obertura, han anunciat tecnologia audiovisual de pantalles corregudes que emetran imatges en 3D i també el funcionament del mític llum de la sala gran.

25é Aniversari disco BIG BEN (The best images) -17.03.01

Història de la discoteca Big Ben

La discoteca Big Ben, situada al terme municipal de Golmés prop de Mollerussa, va obrir les portes el 19 de març de 1976, coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Josep a Mollerussa, un dels esdeveniments que atreien més visitants al Pla d'Urgell. Aquest establiment no només funcionava com a discoteca, sinó que es va convertir en un complex que incloïa una cafeteria, un restaurant, una sala de festes i una pista de bitlles. No obstant això, va començar a entrar en decadència a principis dels anys 2000.

Després de 39 anys d'activitat, el juliol de 2015, la discoteca Big Ben va tancar les portes , marcant la fi d'una era important per a l'oci nocturn a la regió de Lleida.

Aquest tancament va ser degut a diversos factors, incloent canvis en els hàbits de lleure de la joventut i dificultats econòmiques. Ara amb la reobertura es tanca el cercle. Amb capacitat per a 5.000 persones, aquest projecte busca reviure la llegenda de Big Ben com un important referent de l'oci nocturn.