Muntatge amb una imatge del programa El Tros. A l'esquerra, una imatge desenfocada de la presentadora Anna Simon

Qui presentarà 'El Tros'? El programa que TV3 estrena el 22 de maig

Un nou reality per a les nits dels dimecres

Dimecres que ve, 22 de maig, a la franja horària de les 22:05h, TV3 estrenarà un nou programa, que porta per títol El Tros .

Aprofitant l'impacte d'audiència que solen generar els realities, la cadena pública catalana aposta per la creació d'un nou reality on deu ruralites competiran per convertir-se en el millor pagès o pagesa de Catalunya. Cada pagès formarà parella amb un urbanita. Junts hauran de superar reptes físics increïbles que posaran a prova les seves habilitats i, sobretot, la seva resistència.

TV3 aposta amb força per aquest espai de contrastos a través del qual pretenen conquerir l'audiència catalana mitjançant un format d'actualitat, que buscarà la complicitat de l'espectador i està concebut com a ambiciós contingut d'entreteniment.

La complicitat d'una presentadora experimentada

El Tros estarà presentat per Anna Simon. Presentadora i actriu catalana que acumula una llarga experiència dins de la casa i és recordada per les seves intervencions en diversos programes, com Divendres, Oh Happy Day!, Persona infiltrada i Lloguer a primera vista. Simon, nascuda a Mollet del Vallès fa 41 anys, està proveïda d'un carisma notori i el seu peculiar sentit de l'humor la fa idònia per a un format com el que ara s'estrena.

Més enllà de TV3 i després d'uns inicis com a presentadora a Teletaxi TV, Anna Simon es va convertir en copresentadora de Los mejores años de nuestra vida canción a canción per a TVE, col·laboradora de programes com Tu sí que vales (Telecinco), Tonterías las justas (Cuatro ) i El Hormiguero (Antena 3), entre altres; i ha actuat com a presentadora de La gabia (Antena 3), Otra movida (Neox) i Por arte de magia (Antena 3). A més va presentar les campanades de Cap d'Any per a Antena 3 el 2013 i el 2014. Per tant, la d'Anna Simon és una cara molt identificable de la televisió, i ara està disposada a demostrar la seva gran fermesa i professionalitat per a aquest nou repte en la seva trajectòria professional.

Anna Simon també té una trajectòria com a actriu, que comprèn una breu, però notòria presència en un parell de pel·lícules de gran repercussió comercial, com són les taquilleres comèdies Torrente 5: Operación Eurovegas (Santiago Segura, 2014) i Cuerpo de élite (Joaquín Mazón , 2016).

El títol del primer capítol d'El Tros que s'emetrà el 22 de maig porta per títol "Cada ovella amb sa parella", durant el qual Simon presentarà els 20 concursants, que es dividiran en dos equips, el vermell i el blau. La primera prova consistirà en el Tancat d'Ovelles. Al tram final del capítol, es donarà a conèixer la identitat de les primeres parelles nominades. A cada nou episodi, la conductora del programa comptarà amb la col·laboració de l'agroyoutuber mallorquí Miquel Montoro i l'activista de la dona rural Marina Pifarré.